Sami Kervancıoğlu güllaç hazırlaması
-Ekmek kadayıfı ile yufka açılışı
-Tatlıların pişirilmesi ve akıt bırakılması
-30 çeşit tatlı masada sunumu detayları
-Sami Kervancıoğlu açıklama
( KAHRAMANMARAŞ ) - Alpedo-Kervan işletmesinde kente özgü tatlıların yanı sıra günde 1 ton, 30 çeşit tatlı iftar sofraları için hazırlanıyor KAHRAMANMARAŞ
- Kahramanmaraş’ta Ramazan ayı nedeniyle Alpedo-Kervan İşletmesinde günlük üretilen 1 ton tatlı, 30 farklı lezzetle hazırlanıyor. Dondurma kenti Kahramanmaraş’ta 11 ayın sultanı Ramazan’da iftar sofraları için tatlılar hazırlanıyor. Alpedo-Kervan İşletmesinde maharetli ustaların ellerinde hazırlanan baklava, güllaç, tulumba ve diğer tatlı türleri hazırlanıyor. İşletmede, hijyenik ortamda hazırlanan tatlılar şirkete ait pastanelerde satışa sunuluyor. Müşterilerin Ramazan ayında tatlı taleplerini karşılayabilmek için mesai yaptıklarını söyleyen Alpedo-Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, hazırlanan tatlılarda katkı maddesi ve glikoz kullanmadıklarını söyledi.
Kahramanmaraş’ın dondurmasının yanı sıra, tatlılarıyla ünlü bir kent olduğunu söyleyen Kervancıoğlu, “Kahramanmaraş dondurma şehri olduğu kadar da, tatlı şehridir. Kentimiz Akdeniz’in incisidir. Kahramanmaraş’ın tatlıları da çok meşhurdur. Bizim 30 çeşit farklı tatlı lezzetlerimiz var. Baklavamız, şöbiyetimiz var. Ramazan ayı nedeniyle pastanelerimizde yoğun talep olduğundan dolayı mesai yapıyoruz. Bizim tatlılarımızın en büyük özelliği hiçbir şekilde glikoz kullanmıyoruz ve sadece şekerden üretiyoruz. Bizde doğal tatlı bulunuyor ve Kervan şubelerinde görüldüğü gibi, ‘tatlılarımızda glikoz kullanılmıyor’ diye tabirimiz mevcuttur" diye konuştu.
Ramazan tatlıları için hummalı çalışma
İLGİLİ VİDEOLAR
4 kardeş okul masraflarını çıkartmak için kitap satıyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İlkadım’da zafer konvoyu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cinnet geçiren kadın tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’ın son semer ve palan ustası teknolojiye direniyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Gaziantepli şehitler unutulmadı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Evlerini taştan yapıp ömürlerine ömür katıyorlar
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Köylüyle yaban tavşanının sevimli dostluğu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
67 yıldır dede mesleğini yapıyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi