Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Arda Turan ve Sinem Kobal ayrılığını değerlendirdi, Arda'yla Sinem'in tekrar kavuşmasını diledi.

TNT ekranlarında Petek Dinçöz'ün sunduğu 'Çarkıfelek ' isimli yarışma programının dünkü konuklarından biri de Rasim Ozan Kütahyalı'ydı. Kütahyalı yarışma esnasında Petek Dinçöz'ün kendisine sorduğu 'Arda Turan-Sinem Kobal ' ayrılığını yorumlarken, Arda'nın Sinem Kobal'ı gerçekten sevdiğini söyledi.

SİNEM'İ GERÇEKTEN SEVİYORDU

Arda'nın arkadaşı olduğunu kaydeden Kütahyalı 'Arda benim arkadaşım. Geçen yaz Star televizyonunda benim yaptığım programa katılmıştı. O zamanda konuştuk ve daha sonra da konuşmuştuk. Gerçekten çok seviyordu ' dedi.

YENİDEN KAVUŞURLAR İNŞALLAH

Arda Turan ve Sinem Kobal'ın birbirlerinin ailelerini tanıdığını söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı 'Ben evliliğe gidiyor dedim. Sonrasında pek görüşmedim, magazin gündemini de takip etmedim. Ayrıldıklarını biliyorum sadece. Ama gerçekten sevdiğine ben şahit oldum. Konuştuğum zaman gözlerinden anlıyordum. Bu ilişki geçici mi, kalıcı mı insan konuştuğu zaman anlıyor. Yeniden de inşallah kavuşabilirler. ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE

Rasim Ozan: Arda Sinemi Gerçekten Seviyordu


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile