Arda Turan, eleştirilere Beyaz Tv ekranlarında yanıt verdi....

Arda ve Emre, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımını Madrid'de ziyaret etti, olay oldu... G.Saraylı taraftarlar Arda 'nın bu ziyaretini ve ezeli rakiplerinin kanalı FB TV 'ye çıkmasını kabullenemezken, milli oyuncuyu topa tuttu..

Arda Turan suskunluğunu bozarken, hakkındaki eleştirilere Beyaz Tv ekranlarından yanıt verdi. Beyaz Tv spor müdürü Ertem Şener 'le bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Arda Turan “Ben bir G.Saray 'lının gösterdiği örnek davranışı gösteriyorum” dedi.

HANGİ TAKIM OLSA GİDERİM
Arda Turan şunları söyledi:
Birincisi Oğuz Savaş benim sınıf arkadaşım. Şehremini Lisesi 'nde birlikte okuduk. Semih Erdem 'de benim sınıf arkadaşım. Ömer ağabeyle birlikte tatil yaptık yıllarca. Bir de yani hiçbir şey olmasa ben burada aynı zamanda Türk Milli takımının kaptanı olarak da bulunuyorum. Ülkemizin hangi takımı gelirse ben onun kampına giderim. Ben buraya gelen öğrencilere bile yardımcı oluyorum. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum

BU İŞLERİ BIRAKMAMIZ LAZIM

Onlara bir hoş geldiniz demekte bir şey yok ki. Herkes söyler Metin Oktay jübilesinde Fenerbahçe forması giydi diye. Oraya gittiğim insanlarda benim ne kadar Galatasaraylı olduğumu biliyorlar. Bunda bir şey yok ki. Ben zaten bir G.Saray 'lının gösterdiği örnek davranışı gösteriyorum. Tamam ülkemizde yine yapalım, yine tartışalım yine olsun ama yurtdışına çıktığımıza artık bu işleri bırakmamız lazım. Bizim böyle destek vermemiz lazım ki ülke daha ileriye gitsin. Bunun üzerinde konuşulacak bir şey yok.

BEYAZ GAZETE

Rasim Ozan Canlı Yayında Saydırdı

Rasim Ozan Kütahyalı, Rüştü'yü dövenlere tepki vermeyenlere canlı yayında fena saydırdı.
Türk futbolunun efsane kalecisi Rüştü Reçber, Pendikspor maçından sonra yaşananları Beyaz Tv ekranlarında anlattı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Beyaz Futbol” programına konuk olan eski milli kaleci Rüştü Reçber, 1999'daki Pendik bozgunu sonra yaşadıklarını canlı yayında anlattı. Reçber “Bana saldıranların 3 gün sonra Aziz Yıldırım'ın yanında oldukları doğrudur” deyince Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında küplere bindi.

TEPKİ VERMEYEN ŞEREFSİZDİR


Aziz Yıldırım 'ın Rüştü 'ye saldıranlarla aynı otelde kaldığını öğrenen Rasim Ozan Kütahyalı açtı ağzını yumdu gözünü. Rüştü 'ya yapılanlara sessiz kalındığını ifade eden Kütahyalı “ O dönemdeki savcılara da, polislere de yazıklar olsun. Bu adamlar tutuklanmazlar mı, bir soruşturma yürütülmez mi? Rüştü kendi arabasının içinde darp ediliyor ve hiçbir şey yapılmıyor. Yapılmadığı gibi Aziz Yıldırım adlı kişi… Ağzımı zor tutuyorum, onlara sahip çıkıyor. Sahip çıktığı gibi uçağa alıyor ve aynı otelde kalıyor. Tam 3 gün sonra. Bu rezalet değilse, buna tepki vermeyen FB 'lilerde Fenerbahçeli değildir, adam da değildir, insan da değildir, haysiyetsizdir, şerefsizdir.

BEYAZ GAZETE




İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Arda Turan: Hangi Takım Olsa Giderim

3 Aralık 2012 Pazartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile