Gazeteci Cem Küçük, Güngören’deki evine yönelik silahlı saldırı düzenlendiğini açıkladı.

Twitter hesabından bir açıklama yapan Küçük, “Güngören'de bana ait olan ama kardeşimin ikamet ettiği ev 1 saat önce kurşunlandı. Pompalı silahla ateş edilmiş. Terörle mücadele ekipleri olay yeri incelemesi yapıyor. Camlar patlamış ve evin salonunda kurşun izleri var” dedi.

CEM KÜÇÜK AÇIKLAMA YAPTI


Ekipler evin çevresinde inceleme yaparken Gazeteci Cem Küçük de olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Olayın planlı bir saldırı olduğunu aktaran Küçük, “Olay 19.05'te olmuş Ben yayındaydım. 4 el ateş açılmış. Tesadüfi görülmüyor. İstanbul Emniyet Müdürümüz ve yardımcıları aradılar. Olayı araştırıyorlar. Eğer bir terör eylemiyse, DHKP-C, PKK, FETÖ gibi örgütlerin saldırısı ise vız gelir tırıs gider. Şahsıma yapılan bir şeyse bu benim gibi birini korkutmaz. Tesadüf gibi görülmüyor. Terör örgütlerinin şahsımı korkutma eylemi ise bu korkutmaz. Kardeşimi korkutma, yengemi korkutma, polislerin araştırması sonucunda belli olacak. Saldırı sırasında evde biri 7 yaşında biri 10 aylık olmak üzere kardeşimin iki çocuğu ve eşi bulunuyordu” dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı: Kanlarında boğarız

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı gazeteci Cem Küçük ' e yapılan saldırı sonrası fena patladı. Cem Küçük ' e yapıaln saldırıya çoğu medyanın kayıtsız kalması Rasim Ozan Kütahyalı ' yı çileden çıkardı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile