Malaga'yı ağırlayan eflatun beyazlılar, Cazorla'nın serbest vuruştan attığı gole engel olmayınca maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla eflatun beyazlıların ligdeki 11 maçlık galibiyet serisi de son buldu.

İspanya La Liga 'da lider Real Madrid, sezonun flaş takımlarından Malaga 'yı konuk etti. Real Madrid Cazorla 'nın uzatma dakikalarında serbest vuruştan attığı gole engel olmadı ve maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla takımlar sahadan 1 'er puanla ayrılırken, Real Madrid puanını 71 'e, Malaga ise 41 'e çıkardı.

Real Madrid sahasında 2 puan bırakırken, ligdeki 11 maçlık galibiyet serisi de son buldu. Lider Real Madrid 'in en yakın takipçisi Barcelona ile arasındaki puan farkı da 8 'e indi.

Karşılaşmaya iki takımda hücumda etkili başladı. İlk dakikalarda Malaga gole çok yaklaştı, ancak kaleci Casillas rakibine geçit vermedi. Dakikalar ilerledikçe oyunun kontrolünü ele geçiren Real Madrid, Malaga kalesinde net pozisyonlar üretti.

Yaptığı baskıyla konuk ekibin savunmasına zor anlar yaşatan Real Madrid, aradığı golü 35. dakikada Fransız yıldızı Karim Benzema ile buldu. Ronalado 'nun sol kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Benzema, boş pozisyonda düzgün bir kafa vuruşuyla topu Malaga ağlarına gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Skor avantajını ele geçirdikten sonra da Malaga kalesine etkili gelmeye devam eden eflatun beyazlılar, yakaladığı önemli fırsatları gole çeviremedi. Konuk ekip de skoru değiştiremeyince karşılaşmanın ilk devresi Real Madrid 'in 1-0 'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci devresine Real Madrid çok hızlı girdi. Benzema ve Ronaldo ile konuk ekibin kalesinde çok net gol pozisyonları yakalayan eflatun beyazlılar, son vuruşlarda başarılı olamadı. Real Madrid, 60. dakikada gole çok yaklaştı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Ronaldo 'nun şutuna kaleci Caballero son anda müdahale ederek topu kornere çeldi.

Sahadan puanla ayrılmak isteyen Malaga, bir dönem Real Madrid forması da giyen tecrübeli golcü Ruud Van Nistelrooy 'u 58. dakikada oyuna aldı. Madrid ekibinin taraftarı eski golcülerini sahaya girerken alkışlarla karşıladı.

Real Madrid yakaladığı fırsatları cömertçe harcarken, Malaga kendi sahasından hızlı çıkarak eflatun beyazlıların kalesine tehlikeli geldi ama kaleci Casillas 'ı aşmayı başaramadı. Karşılaşmada son sözü söyleyen isim Malaga 'dan Santi Cazorla oldu. 90 artı 2. dakikada Malaga serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Cazorla, çok şık bir vuruşla kaleci Casillas 'ın bakışları arasında topu Real Madrid ağlarına gönderdi: 1-1.

Kalan bölümde başka gol olmazken, karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Real Madrid 1-1 Malaga

Malaga'yı ağırlayan eflatun beyazlılar, Cazorla'nın serbest vuruştan attığı gole engel olmayınca maç 1 - 1 sona erdi. Bu sonuçla eflatun beyazlıların ligdeki 11 maçlık galibiyet serisi de son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile