Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar'ın açıklamaları
- İSTANBUL
- TFF 1. Lig’in 9. haftasında lider Tuzlaspor’u konuk eden Ümraniyespor’da Teknik Direktör Recep Uçar, 1-1 biten maçın ardından rakiplerinin fazla pozisyon üretemediğini söyledi.
Lider Tuzlaspor’u konuk eden ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Ümraniyespor’da Teknik Direktör Recep Uçar karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.
Liderle karşılaştıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Uçar, “Deplasmanda en çok puan toplayan, hücumda çok pozisyona girip skor üreten bir takımla karşı karşıya geldik. 1 hafta boyunca çok çalışıp önlemlerimizi almıştık. Rakibimiz, deplasmanda oynadığı maçlarda en az pozisyona girdiği maçı oynadı. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. İlerideki hücum oyuncularımızın 2 tanesinin sakatlanarak çıkması bizi etkiledi. Bugün genel olarak takımımın, gösterdiği mücadeleden çok memnunum. Son 2 maçta 4 puan aldık. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Bundan sonraki maçlara da daha iyi hazırlanarak iyi sonuçlar alacağımızı ümit ediyorum” açıklamasını yaptı.
Recep Uçar: “Rakibi durdurmayı başardık”
İLGİLİ VİDEOLAR
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
256 Bodrumlu şehidin isminin yer aldığı anıt törenle açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Abdullah Avcı: 'Çok güzel duygular yaşayacağız ve yaşatacağız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gizemli monolit Diyarbakır’da ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Red Bull Car Park Drift’te Berfu Tutumlu mutlu sona ulaştı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Atatürk Üniversitesi’nden öğrencilere online konser
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Başkan Atay'dan '30 Ağustos'a özel video
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bursa'da nefes kesen drift şov
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Samsun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Zafer Treni Eskişehir’de
30 Ağustos 2021 Pazartesi