Ünlü sanatçı Seda Sayan kendisini eleştirenlere Beyaz TV'deki programında meydan okudu. Ekranlardaki programlarda bir yenilik olmadığını söyleyen Seda Sayan, Saba Tümer için çok konuşulacak yorumlarda bulundu.

Ünlü sanatçı Seda Sayan kendisini eleştirenlere Beyaz TV'deki programında meydan okudu. 'Beni eleştirenler benim yaptığımdan başka bir şey yapmıyor. Niye hep Seda Sayan'lar var 'diyen ünlü sanatçı, Saba Tümer için de 'Saba da benim yaptığımı yapıyor. Sadece Saba kilosundan kalkamadığı için masanın başında oturuyor. Zayıfladı ama o arkadaki kaldı 'dedi.

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan programı Beyazın Sultanı'nda kendisini eleştirenlere meydan okudu.

Ekranlardaki programlarda bir yenilik olmadığını söyleyen Seda Sayan, 'Her çıkan beni eleştiriyor. Niye hep ben? Bugüne kadar bütün gündüz kuşağında kim benden değişik bir şey yaptı? 'diye sordu.

'NİYE HEP Seda Sayan'LAR VAR'

Müge Anlı 'yı ve Esra Erol'u bunun içine katmadığını belirten Sayan, 'Onlar farklı bir şey yapıyor. Herkes işin kolayına kaçıyor. Esra Erol taklidiyle evlilik programları yapılıyor. Sabah programını kim başlattı? Ben. Niye beni beğenmiyorlar da aynısını yapıyorlar? He şey dediler... Varoş dediler, onu dediler, bunu dediler... Asıl sizsiniz varoş. Eleştirdikleri aslında ben değildim orada, beni sevenlerdi. Niye başka bir şey yapan yok, niye benim yaptığımın dışında bir şey göremiyorsunuz ekranlarda, niye hep Seda Sayan'lar var? Ve bunu yapanlar da Petek Dinçöz hariç Allah razı olsun demedi? 'ifadelerini kullandı.

'SABA KİLOSUNDAN KALKAMADIĞI İÇİN MASANIN BAŞINDA OTURUYOR'

Seda Sayan'ın bu sözleri üzerine programın konuklarından Armağan Çağlayan, 'Saba Tümer'in formatı da farklı sayılır 'dedi.

Buna karşılık
Seda Sayan, 'Hayır yine benim orada bıraktığım şeyi devam ettiriyor. Yapımcımız aynı. Caner Erdem bana da aynı şeyi yaptırıyordu. Sadece Saba kilosundan kalkamadığı için masanın başında oturuyor. Kilosu derken onun kompleks yaptığı kiloları. Zayıfladı ama o arkadaki kaldı. Bu işi ben başlattım bu konuda mütevazılık gösteremeyeceğim 'şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

Saba Tümer için öyle bir laf etti ki...

Ünlü sanatçı Seda Sayan kendisini eleştirenlere Beyaz TV'deki programında meydan okudu. Ekranlardaki programlarda bir yenilik olmadığını söyleyen Seda Sayan, Saba Tümer için çok konuşulacak yorumlarda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile