CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "CHP öldürdü" dediği Sabahattin Ali'nin kızı Prof.Dr. Filiz Ali " Sabahattin Ali'nin CHP iktidarı sırasında öldürüldüğü zaten bir gerçek." dedi.

Habertürk ekranlarında Balçiçek Pamir'in sunumuyla ekrana gelen Söz Sende'nin dün akşam ki konuğu CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Biz öldürttük 'dediği Sabahattin Ali'nin kızı Prof.Dr. Filiz Ali'ydi. Filiz Ali canlı yayında babasını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Balçiçek Pamir'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'n un 'Sabahattin Ali'yi CHP öldürdü 'sözlerini hatırlatması üzerine Prof. Dr. Filiz Ali şunları söyledi:

KEMAL KILIÇDAROĞLU GERÇEĞİ SÖYLEDİ


'Bir gerçeği dile getirdi Sayın Kılıçdaroğlu. Çünkü Sabahattin Ali 1948 yılında öldürüldü. CHP tek parti iktidarı olarak hükümetteydi. Esasında 1946'dan itibaren Demokrat Parti de vardı ama, DP'nin milletvekilleri eski CHP'liydiler zaten.Onun için bence fark etmezdi. Zaten, Adnan Menderes'in ve Samet Ağaoğlu'nun sonradan Sabahattin Ali'nin öldürülmesiyle ilgili bilgi sahibi olduklarını da öğrendik. Sabahattin Ali'nin CHP iktidarı sırasında öldürüldüğü zaten bir gerçek. Kılıçdaroğlu'nun bunca sene sonra bir gerçeği dile getirmesi iyi bir şeydir. '

BEYAZ GAZETE

Sabahattin Alinin Kızı CHPyi Suçladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ' CHP öldürdü ' dediği Sabahattin Ali'nin kızı Prof.Dr. Filiz Ali ' Sabahattin Ali'nin CHP iktidarı sırasında öldürüldüğü zaten bir gerçek. ' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile