Balkonlardaki çocuk ve vatandaşlardan detaylar
-Emniyet müdürünün coşkuya eşlik ederek Türk bayrağı sallaması
-Müdürün hediye takdim etmesi
( SAKARYA )- Sokağa giden Emniyet Müdürü Kaya, çocuklara hediyeler vererek bayramlarını kutladı- Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, çocukların coşkusuna ortak oldu SAKARYA
- İçişleri Bakanlığınca getirilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na denk gelmesi üzerine, Sakarya’da bir sokak, çevre sakinleri tarafından tören alanına çevrildi. Sokağa giden Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise, sokakta çocuklara hediyeler verip, bayramlarını kutlayarak çocukların coşkusuna ortak oldu. Dünyada küresel salgın olarak ilan edilen korona virüs tedbirleri kapsamında Türkiye’de geniş güvenlik önlemleri alınmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda 31 şehirde 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması getirildi.
Kısıtlamanın ilk günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na denk gelmesi üzerine Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan Kesici Sokak’ta çevre sakinleri sokağı adeta tören alanına çevirdi. Tören alanına çevrilen sokakta devriye gezen polis ekiplerini gören vatandaşlar, Emniyet Müdürünün mahalleye gelmesini istedi. Vatandaşların isteğini kırmayan İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya sokağa geldi. Vatandaşlar ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Kaya, onların coşkusuna ortak olarak, çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Vatandaşlara sosyal mesafe konusunda uyarı yapan ve bu tür bayramların ilk ve son kes evlerde kutlanmasının temennisinde bulunan Emniyet Müdürü Kaya, “Umarım bu güzel bayramlarımızı ilk ve son kez evimizde kutluyoruz. İnşallah bundan sonra sokaklarda kutlayacağız” dedi.
Sakarya'da 23 Nisan çoşkusu
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Başkent 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ‘Kırmızı Beyaz’a büründü
31 Ağustos 2021 Salı
30 Ağustos Zafer Bayramı Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı
31 Ağustos 2021 Salı
Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tur minibüsü önce motosiklete ardından park halindeki kamyonete çarptı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
7 işçinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi