Arama çalışmaları
-Dalgıçların çalışmasından görüntüler
-Vatandaşlarla yapılan röportajlar
-Cansız bedeninin çıkartılması
( İSTANBUL ) İSTANBUL
- İstanbul
İstanbul Fatih'te denizde bir kişinin cesedi bulundu. Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan cesedin kimliğinin belirlenmesi için polis ekipleri inceleme başlattı. Olay saat 18.00 sıralarında Fatih Samatya Sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre denizde hareketsiz duran bir cesedi gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen deniz polis ekiplerine bağlı “Kurbağa Adam” olarak bilinen dalgıçlar arama çalışmalarına başladı.
Deniz polisi ekipleri kıyıya çıkarttığı cesedin üzerinde inceleme yaptı. Ekipler üzerinden kimlik çıkmayan şahsın 30 -35 yaşlarında olduğunu belirtti.
Denizden çıkarılan vatandaşın cansız bedeni Samatya’da bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. “ 5- 10 dakika suyun üzerinde kaldı” Olayın görgü tanıdığı bir vatandaş, “ Biz burada oturuyorduk bir kişiyi gördük denize giriyordu. Önce denizden midye çıkarttığını zannettik ardından kayaların arasında sürüklendiğini görünce polise ekiplerine haber verdik. Daha sonra 5- 10 dakika suyun üzerinde durdu, dalga gelince adamı aldı götürdü” şeklinde konuştu.
Samatya Sahili'nde denizde ceset bulundu
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Kamyonete arkadan çarpan otomobil alev aldı: 1 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Başkent’te eski eş cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Şiddetli yağış kazaya neden oldu: 6 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Manisa’da 5 araçlı zincirleme kaza: 3 ölü, 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kazada lüks araç hurdaya döndü: 5 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi