Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar “Esad, Kılıçdaroğlu’nu alnından öper” dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan “Bire Bir” programında CHP 'nin Suriye politikasını değerlendiren Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar “Başından beri özellikle Kılıçdaroğlu ve CHP Esad ile kol kola bir görüntü sergiliyor.” diye konuştu.

ESAD, KILIÇDAROĞLU 'NUN ALNINDAN ÖPER
CHP 'nin Esad 'a destek olan eylemlerin içinde yer aldığına dikkat çeken Tayyar “Sosyalist Enternasyolde CHP 'nin izlediği politika hiç kimse için sürpriz değildir. Eminim ki Esad, bu tablo karşısında Kemal Beyi alnından öpmek isteyecektir. Gerçekten hiçbir ülkede sıcak ve sevgi dolu bir yaklaşım görmemiştir. Eğer yan yana gelirlerse eminim ki sarılır ve kucaklaşırlar.” dedi.

BEYAZ GAZETE




Şamil Tayyar: Esad Kılıçdaroğlunu Alnından Öper

Beyaz TV'de Bülent Çöltekin'in sunduğu Son söz isimli programa Berhan Şimşek ile birlikte katılan Ak Parti Milletvekili Şamil Taayar CHP'nin Suriye polutukasını eleştirerek ' Başından beri Kılıçdaroğlu ve CHP Esad ile kol kola bir görüntü sergiliyor. Esad, Kılıçdaroğlu'nu anlından öper ' dedi.

Halkın Cumhuriyet Halk Partisi'nin Esad yandaşlığını çok iyi değerlendireceğini de dile getiren Şamil Tayyar, bu polutukanın sürpriz olmadığını da söyledi




Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile