Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na İstanbul adayı Mustafa Sarıgül’ün yolsuzluk iddialarıyla ilgili klasörünü açıklaması için Pazar gününe kadar süre verdi. Başbakan ayrıca SSK iddiaları konusunda Kılıçdaroğlu’nu Gökçek’e havale etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara adaylarının tanıtım toplantısında konuştu.

Konuşmasının bir bölümünü yolsuzluk iddialarına ayıran Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul adayı Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluk iddialarıyla ilgili klasörünü açıklaması için pazar gününe kadar süre verdi. Başbakan ayrıca Kılıçdaroğlu'nu, SSK Genel Müdürlüğü döneminde yapılan usulsüzlükleri daha önce belgeleriyle açıklayan Melih Gökçek'e havale etti.

“SARIGÜL'ÜN DOSYASINI AÇIKLA!”
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yolsuzluk dosyalarını incelerken çekilen fotoğrafını hatırlatan Başbakan Erdoğan, “Şimdi ben buradan sesleniyorum; Sana pazar gününe kadar müsaade. Eğer pazar gününe kadar sen İstanbul Büyükşehir adayınla alakalı o yolsuzluk klasörünü açıklamazsan, ben CHP'nin özet raporunu kendin açıklayacağım. Eğer dürüstsen, eğer yolsuzlukla ilgili mücadelede samimiysen önce İstanbul adayının klasörünü açıkla yoksa ben açıklayacağım. Benim oğlumla alakalı, şahsımla alakalı söylediğin şeylerde de eğer namusluysan, şerefliysen kalk belgelerini ortaya koy. Benim oğlumu hiçbir zaman bu tür şeylere karıştıramazsın” dedi.

“GÖKÇEK'E HAVALE EDİYORUM”
Kılıçdaroğlu'na “Biz senin Sosyal Güvenli Kurumu'ndaki yaptığın yolsuzluklarını da biliyoruz” diyerek seslenen Başbakan Erdoğan, “Onları da ben Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Bey'e havale ediyorum. Onları da sen açıkla.” diye ekledi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın bahsettiği o fotoğraf:





Şamil Tayyar: Kılıçdaroğlu, Televizyona Levent Kırca'yla Çıksın

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu fena ti'ye aldı.


CHP liderini, Levent Kırca ile vuran Tayyar, ' Kılıçdaroğlu, ekrana çıkacaksa Levent Kırca ile çıksın ' dedi.Herkesin klasmanına göre kamera karşısına çıkacağını ekleyen Tayyar, “Önce bir elemelerden geçsin eğer finale kalırsa o zaman bakılır” diye ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile