Fatih Samatya Sahilinde üzerinde kimliği bulunmayan bir kadın cesedi çıktı.

Polis, cesedin bir süredir kayıp olan ABD vatandaşı Sarai Sierra'ya ait olup olmadığının tespiti için cep telefonundan Sierra’nın resimlerini inceledi. İncelemede cesedin Sierra’ya ait olmadığı anlaşıldı.

Olay, Samatya Sahilinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Sahilde yürüyüş yapan bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, sahile vuran cesedin çıkarılması için deniz polisinden yardım istedi. Daha sonra olay yerine gelen deniz polisi, cesedi kanca yardımıyla tekneye çıkardı. Ceset daha sonra çevredeki bir balıkçı barınağına götürülerek sahile çıkarıldı. Yapılan ilk incelemelerde cesedinin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 40 yaşlarındaki kadın cesedinin bir günlük olduğunu tespit etti. Cesedin üzerinde herhangi bir darp izinin bulunmadığı ve muhtemelen intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

POLİS CEP TELEFONUNDAN SIERRA’NIN FOTOĞRAFINI TEŞHİS ETMEYE ÇALIŞTI Öte yandan, polis, cesedin bir süredir kayıp olan ABD vatandaşı Sarai Sierra'ya ait olup olmadığının tespiti için cep telefonundan Sierra’nın resimlerini inceledi. İncelemede cesedin Sierra’ya ait olmadığı anlaşıldı. Cesedin kimlik tespiti yapılacak detaylı inceleme ve soruşturmanın ardından netlik kazanacak.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı .

Saraı Sıerra'nın ailesi ilke kez konuştu

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Sır cinayet böyle çözülecek

5 Şubat 2013 Salı

Sarai Sierra hala bulunamadı

2 Şubat 2013 Cumartesi

Saraı Sıerra'nın son görüntüsü

30 Ocak 2013 Çarşamba

İLGİLİ VİDEOLAR

Kaçak damat Omari'nin öyküsü

11 Mayıs 2013 Cumartesi

Kayıp Belçikalı bulundu

9 Mayıs 2013 Perşembe

Sarai ekibi iş başında

25 Nisan 2013 Perşembe

Yeni Sierra alarmı

24 Nisan 2013 Çarşamba

İşte ölüme giden yol

30 Mart 2013 Cumartesi

Sıerra'nın son anları

24 Mart 2013 Pazar

Sıerra'nın son anları

24 Mart 2013 Pazar

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile