Savcı Sayan, Kılıçdaroğlu'nu o manşetle vurdu

Savcı Sayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Bizimkiler dizisinin ' Cemil ' ine benzetti.

CHP Eski PM Üyesi ve AK Parti Aday adayı Savcı Sayan, Beyaz Tv'de ' Dinamit ' programına konuk oldu.

Savcı Sayan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu'nun noter onaylı emeklilere yılda iki maaş ikramiye vaadini, ' Sen SSK'yı yönetemiyorsun, Türkiye'yi mi yöneteceksin? ' sözleriyle eleştirdi.

BİZİMKİLERİN ' CEMİL ' İ GİBİ

Kılıçdaroğlu'nun SSK döneminde bir gazeteye verdiği beyanın küpürünü gösteren Sayan ' Genel müdürken çok aciz, isyan ediyor, hiç bir şey yapamıyor. Demek ki 'Benim adım Kemal, ben bulurum' olmuyor. Hani adın Kemal'di, niye bulmadın? O Bizimkilerdeki Cemil gibi. Demek ki lafla olmuyor. Lafla olsaydı gazete bu manşeti atmazdı. ' dedi.

HANİ ADIN KEMAL'Dİ?

' SSK'nın gizli raporu ' başlıklı bir gazete küpürünü gösteren Sayan ' Genel müdür diyor ki 'Biz iflas etmişiz.' Hani adın Kemal'di bul. O zaman iki maaş dağıtsaydın. Bırak iki maaşı, maaş tehlikede diyorsun. DSP bile onu o gün aday yapmadı, o başarısızlıklarında dolayı. ' Türkiye'yi kurtaracağım ' diyen Kemal beyi rahmetli Ecevit 'Sen SSK'yı batırdın, sen Bağ-Kur'u batırdın, dolayısıyla ben seni milletvekili yapamam. ' dedi.

SSK'Yİ YÖNETEMEDİN, TÜRKİYE'Yİ YÖNETECEKSİN?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu maaş vaatlerini BTP'nin Genel Başkanı Haydar Baş'tan alıntı yaptığını belirten Savcı Sayan ' Kılıçdaroğlu bu vaatleri yeni gözdesi, yeni akıl hocası Haydar Baş'tan almış. Haydar Baş, Genç Parti'ye ' Benim vaatlerimi çalıyorsun ' diyor fakat bugün Kılıçdaroğlu'na ' Benim vaatlerimi çalıyorsun ' demiyor. Zaten CHP'de de bir şey bırakmadı. CHP'liler nasıl oy veriyor anlamıyorum. Başka alternatifler yaratsınlar, Kemal bey bu seçimde evine gitsin. O zaman genel müdürsün, SSK'yı yönetemiyorsun, Türkiye'yi mi yöneteceksin? ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile