İki karısını öldüren adamı programına konuk alan ve büyük tepki çeken Seda Sayan kendisini eleştiren CHP'li Aylin Nazlıaka'ya canlı yayında sert çıktı. Nazlıkaya'nın Sayan'a ise cevabı gecikmedi...

Şarkıcı Seda Sayan, Show Tv'de yaptığı kadın programına dün iki karısını öldüren bir adamı konuk olarak almış ve bu nedenle yoğun şekilde eleştirilmişti.

CHP milletvekili Aylin Nazlıaka da Sayan'ı eleştiren isimlerden biriydi.

Nazlıaka eleştirilerini resmiyete dökerek programı RTÜK'e şikayet etmişti. Ancak bu adım sonrası Nazlıaka ve Sayan arasında sert bir polemik başladı.

SEN KİMSİN

Seda Sayan bugünkü programında kendisini eleştirenlere sert sözlerle yüklendi.

Sayan, özellikle Nazlıaka'yı hedef aldığı programda şunları söyledi: Siz kimi eleştiriyorsunuz ya! Siz dönünde kendinize bir bakın. Karşınızda Seda Sayan var. Siz kimsiniz? Ben kuru gürültüye pabuç bırakır mıyım? Anne olun ondan sonra konuşun. Ben babamdan neler çektiğimi yıllarca anlattım. Bundan sonra konuşanı da Allah'a havale ettim. Siz benle ilgili konuşamazsınız. Hele bir tanesi var terlik fırlatan, ayakkabı fırlatan. Sen sakın ha sakın! Sakın! Bana dokunmayan yılan bin yaşasın, dokunanı da perişan ederim.

NAZLIKAYA'DAN JET YANIT

5 kez evlenip 2 eşini öldüren Sefer Çalınak'ı programına çıkaran Seda Sayan'a bir tepki de CHP'li Aylin Nazlıaka'dan geldi.

'SEDA SAYAN TAM 5 KEZ ARADI'

Twitter'dan yaptığı açıklamada, protestoların işe yaradığını ve programın sponsorunun çekilme kararı aldığını belirten Nazlıaka, Seda Sayan'ın kendisini bugün tam beş kaz aradığını yazdı.

Aylin Nazlıaka şu ifadeleri kullandı;

'KONUŞMAMIZ SAYAN'IN BAĞIRARAK DAVA AÇACAĞINI SÖYLEMESİYLE BİTTİ'

'Seda Sayan'ı çok etkilemiş olmalıyız ki bugün 5 kez beni aramış.Uygun olduğumda 'herhalde program için özür dileyecek' düşüncesiyle aradım. O da ne?

'ÇOK KORKTUM'

Sayın vekilim,düşünce olarak size uzak değilim diye başlayan tel görüşmemiz S.Sayan'ın bağırarak dava açacağını söylemesiyle bitti. Birazdan yayına girecek programında da benden bahsedeceğini söyledi. Mecburen izledim! Aney, bana pabuç bırakmayacakmış. Çok korktum:))'

İŞTE O TWEETLER





Seda Sayan'dan Nazlıkaya'ya sert tepki

Seda Sayan ile CHP'li Aylin Nazlıaka arasında yaşanan tartışma dinmek bilmiyor... Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan Seda Sayan, çok sert açıklamalarda bulundu.
Seda Sayan'ın iki karısını öldüren adamı programına konuk alması büyük tartışma yaratmıştı.

Seda Sayan'a en büyük tepki ise CHP milletvekili Aylin Nazlıaka'dan gelmişti.

Nazlıaka ve Sayan arasında yaşanan sert polemik ise dur durak bilmiyor...

Magazin gündeminin nabzını tutan Söylemezsem Olmaz'a telefonla bağlanan Seda Sayan, CHP'li Aylin Nazlıaka'yı topa tuttu.

BENİM ANLIM AK

Yaklaşık 26 yıldır televizyonlarda sabah programı yaptığının altını çizen Seda Sayan, ' Çok büyük haksızlık yapılıyor. Bu iş neden bana patladı bilmiyorum. Benim anlık ak, vicdanım rahat uyuyorum. Benim faydamdan çok zararım olamaz' dedi.

ORTALIĞI VELVELEYE VERDİ

CHP'li kadın vekilin kendisine yargısız infaz yaptığını belirten Sayan, ' Programı izlemeden ortalığı velveleye verdi.Seni vuran yine bir hemcinsin. Meclis'te ayakkabı fırlatmaya çalışarak ve botokslarıyla meşhur olmuş bir vekil nasıl böyle bir karalama kampanyası yapar.  Kendisini aradım ve ' Sayın vekilim kadınlarla olan görüşlerinizde hem fikirim' dedim. Ama ben meramımı anlatamadan kendisini susturamadım' diye konuştu.

MAAŞIN BENİM VERGİLERİMLE ÖDENİYOR

Nazlıaka ile yaptığı telefon görüşmesinden sonuç alamadığını söyleyen Sayan, 'Kendisi beni dinlemek zorunda. Senin maaşın benim vergilerimle ödeniyor. Böyle birşey yapmadan önce beni aramalıydı. Ama kendisi protesto protesto gezen bir kişi.Buna o iş vermişler oradan oraya geziyor. Sen benim sporsorumu neden arıyorsun. Bütün ortalığı karıştıran bu vekil' diye konuştu.

BOTOKSUMU KISKANDI

Ülkeye çok değerli hizmetler verdiğini belirten Seda Sayan, ' Be okullar yaptırdım, yurtlar yaptırdım. Kızlar okusun diye.Sen ne yaptın. Kendisi botoksu ile gündeme gelmiş belki botoksu mu kıskanmıştır. İcraat yap. Kendisinin bir şöhret tutkusu var” dedi

Seda Sayan sözlerine şöyle devam etti:

YAPTIKLARIMIN ARKASINDAYIM


Programımla ilgili bir sıkıntı yok. Kanalım ne yaptığımı farkında. Ben bu adamı çıkartıp deşifre ediyorum. Yayında “Sen nasıl vicdansız bir adamsın, geceleri nasıl uyuyorsun?” dedim. Kayıtlar elde var.Benim yaptığım bir habercilik olayıdır. Yaptıklarımın halen daha arkasındayım.

O VEKİL CEVAP VEREMEZ ÇÜNKÜ BOTOKS YAPTIRIYORDUR!

Vekil hanımın kopardığı patırtı kadar izlenmedi program.Vekil hanımın patırtılarıyla bu kadar gündeme geldi bu olay. Kimin zamanındaki aftan böyle katiller, sapıklar cezaevinden çıkmış! Önce bunları sorgulasınlar! Böyle bir şey yok! Adam dedi ki “Allah razı olsun, ben afla dışarı çıktım.” O vekile çıkıp o affı sorun! Koskoca Seda Sayan'ı yiyebilir misin? Sen kimsin! Medyaya sesleniyorum. Gidip o vekile sorun. O adam kimin affıyla dışarı çıktı. Cevap veremez o vekil, çünkü şu an botoks yaptırıyordur!'

 


İLGİLİ VİDEOLAR

Ece Erken: Peşimde biri var

30 Eylül 2019 Pazartesi

Söylemezsem Olmaz 4 Haziran 2019

4 Haziran 2019 Salı

Söylemezsem Olmaz 25 Nisan 2019

25 Nisan 2019 Perşembe

Söylemezsem Olmaz 28 Mart 2019

28 Mart 2019 Perşembe

Söylemezsem Olmaz 26 Mart 2019

26 Mart 2019 Salı

Söylemezsem Olmaz 25 Mart 2019

25 Mart 2019 Pazartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile