Önder Sav, "CHP genlerinde haksızlığa direniş var" dedi.

Olağanüstü Kurultayının yapıldığı Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'na, Deniz Baykal ile birlikte kendisine yakın bazı milletvekilleri de katılmadı. CHP 16. Kurultay salonuna gelmeyen milletvekillerinin arasında Antalya Milletvekili Osman Kaptan, Antalya Milletvekili Arif Bulut, Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar yer aldı. Muhalifler toplandı Bu arada CHP'de muhaliflerin Ankara'da bir otelde toplandığı öğrenildi.

MUHALİFLERDEN AÇIKLAMA

CHP 16. Olağanüstü Kurultayı'na gitmeyen Önder Sav, bir basın toplantısı yaparak, CHP'ye ateş püskürdü.

Sav, 'İmza verenler başları dik duracak. Kimse Cumhuriyet'in değerleri ile oynayamaz. İşte 'Sel gider kum kalır 'diyen Önder Sav'ın açıklamaları...

SEL GİDER KUM KALIR

Başka partide yer alan ve bir günde CHP'ye katılan Bülent Kuşoğlu, Sinan Aygün, Aydın Ayaydın gibiler devrimci olacak ben statükocu olacağım öyle mi! Yazıklar olsun bunu söyleyenlere. Bizim gibiler partiden kopacaklarmış gibi partiden ayrılacakmışız gibi açıklamalar yapıyorlar. Yağma yok arkadaşlar onlar misafir biz ev sahibiyiz. Sel gider kum kalır.

CHP'NİN KAHRAMANLARI

İmza için yola çıkan 362 sayısına ulaşan arkadaşlarımızı CHP'nin kahramanları olarak görüyorum. Bugünkü kurultay imza verenler olmasaydı olacakmıydı? Bugünkü kurultayın temelinde imza veren arkadaşlarımızın emeği vardır. Bir belediye başkanımıza genel başkan yardımcısı telefon ediyor, 'Sen 2014'te belediye başkanı olmaya düşünmüyor musun? 'diyor. Arkadaşımız çok manidar bir cevap veriyor 'Benim oyuma karışamazsınız 'diyor. Tehditle gerçek CHP'lilerin iradesi saptırılamaz.

Sel Gider Kum Kalır

Önder Sav, ' CHP genlerinde haksızlığa direniş var ' dedi.

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Önder Sav'dan yaylım ateş

27 Şubat 2012 Pazartesi

Önder Sav'dan 'direniş' mesajı

27 Şubat 2012 Pazartesi

Biz ev sahibiyiz onlar misafir

27 Şubat 2012 Pazartesi

''Kurultay yok hükmündedir''

27 Şubat 2012 Pazartesi

Muhalifler yarın kurultayda

27 Şubat 2012 Pazartesi

''Yağma yok evsahibi biziz''

27 Şubat 2012 Pazartesi

Önder Sav'dan salvolar

27 Şubat 2012 Pazartesi

Muhalifler bugün ne yaptı

27 Şubat 2012 Pazartesi

Önder Sav'dan Kılıçdaroğlu'na mesaj

27 Şubat 2012 Pazartesi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile