Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, kaleme aldığı yazıda CHP'li vekilleri eleştirirken, 'Atatürk'ün resmini indiren kişiyle nasıl aynı partide bulunuyorsunuz?' diye sordu.

Sözcü gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil, 'Atatürk'ün resmini çöp kutusuna atan yeni chp milletvekili kim?' başlıklı bir yazı kaleme aldı. Yazısında CHP'yi ve CHP vekillerini sert bir şekilde eleştiren Özdil ' Atatürk'ün resmini çöp kutusuna atan yeni chp milletvekili kim? Açıkla guguk kuşu…' diye yazdı.

'SİZ BİZİ HALK TV Mİ SANDINIZ?'

CHP'nin sözcüsü haline gelen Atatürk posterini indiren CHP'li vekili parlatan Halk Tv'yi de eleştiren Özdil 'Siz bizi halk tv mi zannettiniz emmioğlu? Atatürk'ün resmini çöp kutusuna atan milletvekilini, bizzat parlatan, pohpohlayan… Sonra da bu utanmazlık hiç konuşulmasın, öğrenilmesin, sorgulanmasın diye üstünü örtmeye çalışan… Goygoycu halk tv gibi davranacağımızı mı sanıyorsunuz?' ifadelerini kullandı.

O KOLTUKTA NASIL KURULUYORSUNUZ?

CHP'li vekilleri de tek tek eleştiren Özdil şu ifadeleri kullandı;

İzmir milletvekili Aytun Çıray, sırf bu rezilliği protesto etmek için parti meclisine aday olmadığını açıkladı. Haluk Koç, Veli Ağbaba, Bülent Tezcan, sizler hangi yüzle o koltuklara kuruluyorsunuz?

Aykut Erdoğdu, Özgür Özel, Dursun Çiçek, İlhan Cihaner, Akif Hamzaçebi, Aytuğ Atıcı… Bu kadar mı biat ettiniz arkadaş? Bu kadar mı ödünüz kopuyor konuşmaya? Atatürk'ün resmini çöp kutusuna atan Akp milletvekili olsa, ortalığı ayağa kaldırmaz mısınız?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Selin Sayek Böke'den Nazlıaka açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Parti Meclisi toplantısı ardından poster krizi hakkında konuştu: Parti Meclisimiz böyle bir olayın gerçekleşmediğine kesin olarak kanaat getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile