Sen bir tetikçisin Melo

Sinan Engin, “Sen bir tetikçisin Melo kusura bakma bu Galatasaray camiası seni tetikçi olarak kullanıyor” dedi.

Beyaz TV ' de yayınlanan Ertem Şener ' in Modoratörlüğünü yaptığı eski futbolcu Sinan Engin ' in konuk olduğu “Beyaz Futbol” programında, bugün oynan Galatasaray-Eskişehirspor maçı ve yarın oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçları değerlendirildi.

Sinan Engin; Felipe Melo ' nun, Fenerbahçe hakkında söylediği “Kalbimden geçenleri söylersem bana bu ülkede top oynatmazlar. İkinci ligde oynaması gereken bir takımla oynadık” sözlerine ateş püskürdü.

Melo ' nun Galatasaray ' ın tetikçiliğini yaptığını iddia eden Engin, Melo ' nun bu yaptıklarına rağmen sahip çıkıldığını söyledi. Galatasaray ' ın evladı Sabri ' ye kimsenin sahip çıkmamasını da eleştirdi.

İşte Sinan Engin ' in o sert açıklamaları:


MELO GALATASARAY ' IN TETİKÇİSİ

Sinan Engin, “Bu Melo nasıl bir misyon üstlenmiş. Galatasaray ' ın kurucusu falan mı? Bu senin haddine mi? bunlar hiç senin konuların değil. Sen bu iki camiayı bu kadar geremezsin. Sen bir tetikçisin Melo. Kendini bu kadar kullandırma. Tamam Galatasaray ' la çok güzel bir anlaşma imzaladın ama senin bu iki camiadaki ortamı germeye hakkın yok. Sen sırtın sıvazlandıkça açılıyorsun. 4,5-5 milyon Avro ' ya yakın para kazandırıyorsun, bu zamana kadar kaç tane maç kazandırdın Galatasaray ' a. Standart bir orta saha oyuncususun. Kusura bakma seni bu Galatasaray camiası tetikçi olarak kullanıyor. Bir kulüple ilgili bu kadar ağar konuşan bir futbolcu görmedim. Bu mücadele devam edecek, sen 2 sene sonra yoksun. Ünal Aysal ' a da teessüf ediyorum. Bu çocuğa bu kadar yol verdi” ifadelerini kullandı.

BİR KİŞİ MELO ' YA SAHİP ÇIKTIĞI GİBİ SABRİ ' YE SAHİP ÇIKMADI.

Sinan Engin, “Hep yabancı kıymetlidir Türkiye ' de. Galatasaray ' ın alt yapsından yetişmiş, sembolü olmuş Sabriye bir tane destek var mı hiç? Sabri bu Melo ' nun Galatasaray ' a verdiği katkının 10 mislini vermiştir. Melo ' nun aldığı paranın dörtte birine oynamıştır. Bir kişi Melo ' ya sahip çıktığı gibi Sabri ' ye sahip çıkmadı. Bu Melo ' ya sahip çıkılmaz. Eğer sahip çıkıyorsak demek ki kandan hoşlanıyoruz biz” şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile