Serap Paköz: Ben Şeytanın Avukatıyım

Ünlü sunucu Serap Paköz, programında işlene konularda daha hassas davranacağını belirterek ‘Artık şeytanının avukatıyım’ dedi.
Ünlü sunucu Serap Paköz'ün programında eşini ve 3 çocuğunu terk edip kayıplara karışan Songül Topçuoğlu'nun hikayesi mercek altına alındı. Baba Şenol Topçuoğlu eşinin İstanbul'da bir müzik şirketi sahibi ile görüştüğünü iddia ederken ismini açıklamak istemeyen müzik şirketinin sahibi programa bir mesaj gönderdi.

Gönderdiği mesajında Songül Topçuoğlu'nun kendisinden iş talebinde bulunduğunu öne sürerek Songül Hanım'a acıdığını ileten müzik şirketi sahibine programın sunucusu Serap Paköz ise sert çıktı. Müzik şirketi sahibinin yalan söyleyebileceğine işaret eden Paköz,'Kocasıyla problemi olan her kadına'Gel sana iş vereyi mi?'diyorsun.'dedi.

İlerleyen dakikalarda müzik şirketinin sahibinde gelen yeni bilgileri de paylaşan Paközi ifadelerini sertleştirerek,'Sırf acıdığı için yapmış. Benim programıma o kadar acınacak kadınlar çıkıyor ki; bir tanesini göndereyim de iş ver bari. Yok kardeşim yok. Ben artık inanmıyorum size. Artık şeytanın avukatıyım.'ifadelerini kullandı.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile