Türkiye’nin penis yazarı Serdar Turgut’a ağır mı ağır cevaplar…

Geçtiğimiz günlerdeki köşe yazısında “Smackdown yerine Dinamit 'i izliyorum” diyen Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut 'a Dinamit ekibinden çok ağır cevaplar geldi.

Beyaz Tv ekranlarında moderatörlüğünü Latif Şimşek 'in yaptığı Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Zileli 'nin yorumculuk yaptığı Dinamit 'in gündeminde bu hafta Serdar Turgut vardı.

Türkiye 'nin penis yazarı entellüektel Serdar Turgut 'un Dinamit programı hakkındaki alaycı ifadelerine, program ekibinden oldukça sert yanıtlar geldi.

Serdar Turgut 'un geçmişteki +18 'lik yazıları ve köylüleri aşağılayan yazıları mercek altına alınırken program yorumcuları ve moderatörün Serdar Turgut hakkında söyledikleri ağır sözler ve “masturbasyon” muhabbeti programa damgasını vurdu.

POPOSUNU AVUÇLAYACAK KİMSE YOK BURADA

Programın moderatörü Latif Şimşek Serdar Turgut 'a sert tepki verirken, entellüektel yazarın “Popomu avuçladılar” yazısından yola çıkarak “Onun poposunu avuçlayacak kimse yok burada.” dedi.

PARA VERİRSEK BAĞLANIR

Latif Şimşek, cevap hakkını kullanması için Serdar Turgut 'a canlı yayına bağlanma daveti yapsa da, Turgut 'un bu isteği reddettiği öğrenildi. Bunun üzerine Rasim Ozan Kütahyalı Latif Şimşek 'e dönerek “Para verirsek bağlanır” dedi. Moderatör Şimşek ise “Tamam yayına bağlansın 5 milyar vereyim. Çünkü söyleyeceğim çok şey var” dedi.

FAALİYET OLMAYINCA DİLİNE VURUYOR

Rasim Ozan Kütahyalı 'da Serdar Turgut 'a tepki gösterdi ve “köpeğine masturbasyon yaptıran” Serdar Turgut 'u alaycı bir tavırla eleştirdi. Serdar Turgut 'un yazdığı masturbasyon yazısını hatırlatan Kütahyalı “Faaliyet olmayınca, diline vuruyor” ifadelerini kullandı.

YÜZÜNDE MEYMENET YOK

Kütahyalı “ Bu yazıları Fatih Altaylı 'da yazdırıyor olabilir. Çünkü bunların aklı pisliğe işliyor. Yüzünde de meymenet yok” diye konuştu.

DİKKATE ALINACAK BİRİ DEĞİL

Ümit Zileli 'de Serdar Turgut 'a tepki göstererek, Serdar Turgut 'un dikkate alınacak bir yazar olmadığına dikkat çekerek, Serdar Turgut 'a geniş yer vermenin, hatta konuşulmasının bile anlamsız olduğunu söyledi.

Serdar Turgut 'un köpeğine masturbasyon yaptırmasını içeren yazısına atıfta bulunulduğu anlar ise programına damgasını vururken Latif Şimşek ve Rasim Ozan Kütahyalı 'nın arasında geçen diyaloglar izleyenleri güldürdü.

CANLI YAYINDA MASTURBASYON MUHABBETİ

Rasim Ozan Kütahyalı, Serdar Turgut 'un köpeğine nasıl masturbasyon yaptırdığını merak ederken “Köpeğine eldiven takıp, masturbasyon yaptırmak nasıl oluyor yahu? Zaten şu kadarcık bir şey” dedi. Latif Şimşek ise “O köpeğine bağlı. Bir tane kangal varsa evinde..” cevabını verince RasiM Ozan Kütahyalı kahkaha krizine girdi. Ümit Zileli 'nin bunun doğal olduğunu ve bu işlemin atlara da yapıldığını söylemesi üzerine Rasim Ozan iyice koptu. Latif Şimşek bu gibi belgesellerin Discovery kanalında yayınlandığını söyleyince Rasim Ozan, “Discovery 'de var mı öyle ata masturbasyon belgeselleri” stüdyoda buluna n görevliler gülme krizine girdi.

BEYAZ GAZETE


Serdar Turgutlu komik mi komik Masturbasyon Muhabbeti

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile