Kanal Türk ekranlarında 2. Sayfa programına katılan Sevda Demirel yıllar önce Hande Ataizi’ne attığı tokat hakkında konuştu. O görüntüleri artık kabullendiğini söyleyen Demirel, ‘Şimdiki aklım olsa yapmam. Tokat atmam ama kafa atarım dermişim’ dedi.

Yaşanan tokat olayı önce kuliste olanları hatırlatan Demirel, Hande Ataizi’nin programa çok negatif başladığını söyledi. Program öncesi Hande Ataizi’nin bir çalışanına bağırdığını ve çok sinirli olduğunu belirten Demirel, gördüklerinden çok etkilendiğini anlattı. Senelerin bu sinir ve kibiri törpülediğini belirten Demirel,‘ Biz olgunlaştık. Hande’nin de olgunlaştığını düşünüyorum. Bence yaşananlar yeni şöhret olmanın şeytanla yaptığı bir iş birliğiydi. Biz o zamanlar şeytana uyuyorduk. Kendimizi bir şey sanıyorduk.’ dedi.

Yaşanan olay sonrası Hande Ataizi ile alış-veriş merkezinde karşılaştığını hatırlatan Demirel, Hande Ataizi’nin kendisini gördükten sonra hızlı bir şekilde ortamdan ayrıldığını söyledi. Hande Ataizi’nin arkasından esprili bir dille ‘Hande kaçma bir daha dövmeyeceğim’ dediğini hatırlatan Demirel, ‘Herhalde bana çok kırgın. Onu üzmek istemezdim’ dedi. Yaşananlardan sonra çok kişinin kendisiyle Hande Ataizi’ni bir araya getirmek istediklerini de belirten Demirel, ‘Ben her zaman daha ılımlı yaklaştım ama kendisi bana çok kızgın galiba’ ifadelerini kullandı.

Programın ilerleyen dakikalarında yaptığı hareketin yanlış olduğunu ifade eden Demirel, ‘Benim yaptığım gururlana bileceğim bir hareket değildi. İnsanlara fiziki davranmak yerine şu anki birikimim olsa sözel davranırdım’ diye konuştu. O zamanki hayat şartlarında daha asi olduğunu ve sürekli savaştığını kaydeden Demirel, ‘Sürekli savaştım. Hayat boyu sürekli kılıçlarla yaşadım. O kılıcın bir tanesi de ne yazık ki Hande’ye geldi.’ dedi.


Sevda Demirel'den Hande Ataizi'ne Tokat

İLGİLİ DİĞER VİDEOLAR

Şimdiki Aklım Olsa Kafa Atarım...

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile