Sevda Türküsev: İhsanoğlu çatıdan değil dikte edilmiş bir aday

Gazeteci - Yazar Sevda Türküsev, CHP ve MHP'nin köşk adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bir çatı adayı olmadığını savunarak, 'Bu çatıdan tepeden inme dikte edilmiş bir aday' dedi.
Gazeteci-Yazar Sevda Türküsev, CHP ve MHP'nin köşk adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bir çatı adayı olmadığını savunarak, "Bu çatıdan tepeden inme dikte edilmiş bir aday" dedi.

TV Net'te yayınlanan Net Bakış programına konuk olan Araştırmacı Gazeteci-Yazar Sevda Türküsev, CHP ve MHP'nin köşk adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çatı adayı ti'ye Türküsev, sert açıklamalarda bulunmayı da ihmal etmedi.

İhsanoğlu'nun adaylığı için, "Cumhurbaşkanlığı komedyası" nitelendirmesi yapan Türküsev, "Duyunca inanamadım. Bu CHP'yi anlamak mümkün değil. CHP halktan kopuk bir partiydi. Bugün itibariyle CHP kendi tabanından ve kendinden de kopuk bir parti olarak Türk siyasi tarihine altın harflerle kendisini yazdırdı" şeklinde konuştu.

Ekmeleddin İhsanoğlu ismini şaşkınlıkla karşıladığını vurgulayan Sevda Türküsev, "Bu bir çatı aday değil, bu çatıdan tepeden inme dikte edilmiş bir aday. Ben Kılıçdaroğlu'nun İhsanoğlu'nu tanıdığını bile düşünmüyorum. Bu aday CHP'nin araştırıp da bulduğu bir aday değil. Birileri tarafından CHP'ye aynı Mustafa Sarıgül gibi verilen bir aday" ifadelerini kullandı.


"BU ADAY CHP'NİN NE KADAR ACİZ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR"

Türküsev, "Bu isim CHP'nin kendi ilkelerine ve kendi ideolojisine ihanet edercesine ortaya sürdüğü bir isim. Bu isim CHP'nin çarşafa rozet takma olayı gibi bir şeydir. Aynı şekilde Üsküdar'a eski müftüyü belediye başkanı adayı göstermesi gibi bir şeydir. Bunun dışında bu aday CHP'nin ne kadar aciz olduğunu gösteriyor. Koskoca CHP içinizden bir tane mi aday bulamadınız? tabi burada yaptıkları AK Parti'yi modellemeye çalışıyorlar, taklit ediyorlar" açıklamalarında bulundu. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile