Sevda Türküsev: 'Kamer Genç'in Bitki Kadar Değeri Yok'

Araştırmacı - Yazar Sevda Türküsev, CHP'li Kamer Genç'in, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yaptığı terbiyesizliğe ilişkin, 'Bitki kadar değeri yok' dedi.
Araştırmacı-Yazar Sevda Türküsev, CHP'li Kamer Genç'in, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a yaptığı terbiyesizliğe ilişkin,
'Bitki kadar değeri yok' dedi.

Beyaz TV'de Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programına konuk olan Araştırmacı-Yazar Sevda Türküsev, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Japon Büyükelçiliği'nin resepsiyonunda konuşmasına müdahale etmesini çok sert sözlerle eleştirdi.

'KAMER GENÇ'İN VELAYETİ AİLESİNE VERİLSİN'

'Kamer Genç bu ülkede sosyolojik bir vakadır' diyen Türküsev, 'Bana göre Kamer Genç'in acilen akıl ve ruh sağlığı ilmi olarak bilim adamları ve doktorlar tarafından tetkikten geçirilmeli. Gerekiyorsa Kamer Genç'in velayetinin ailesine verilmesi lazım' şeklinde konuştu.

'SÜREKLİ BELDEN AŞAĞI KONUŞAN BİR TİP'

Bunun Kamer Genç'in ilk vukatı olmadığını söyleyen Sevda Türküsev, 'Fatma Şahin'e neler yaptı, belden aşağı. Kamer Genç özür dilemez çünkü onu genel başkanı kucakladı.
Kamer Genç benim için bitkiden çok değersiz yaptıklarıyla. Sürekli saldırganlaşan, sürekli çirkefleşen, sürekli belden aşağı konuşan insanları aşağılayan bir tip' ifadelerini kullandı.

CHP'nin bütün milletvekillerinde üslup problemi olduğunu söyleyen Türküsev, 'Bana göre Kemal Kılıçdaroğlu, Kamer Genç'i yaptığından dolayı alnında öpmüştür' dedi.
BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile