Siirt belediye Başkan Vekili Taşkın'ın konuşması
-Milletvekili Aktay'ın konuşması
-Siirt Valisi Atik'in konuşması
-Hülya Koçyiğit'in teşekkür için platforma daveti
-sanatçılar ödül verilmesi ve konuşmaları
-kısa film gösterimi
-Salondaki kalabalıktan görüntü
-gençlerin tezahüratı
-gençlerin selfie çektirmesi
-telefonla fotoğraf çektirmeleri
-Göksel'in sahneye gelişi
-şarkı söylemesi
-gençlerin sahneye akın etmesi
( SİİRT ) - Siirt'te düzenlenen uluslararası kısa film festivaline katılan ünlü yıldızlar gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı- Gençlerin yoğun ilgisi izdihama neden oldu SİİRT
- Siirt'te 7-11 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Uluslararası Siirt Kısa Film Festivali'nin açılış törenine katılan ünlü yıldızlar, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Siirtli gençlerin yıldızlara gösterdiği yoğun ilgi izdihama neden oldu. Siirt Belediyesi ile Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği işbirliğince gerçekleştirilen festivalin açılışı, havanın yağışlı olması nedeniyle TÜRGEV Emine Erdoğan Konferans Salonunda yapıldı. Düzenlenen törende konuşan Siirt Valisi Ali Fuat Atik, en güzel tanıtımın sinema ile görsel sanatla yapılabileceğini söyledi.
Atik, "Biz de Siirt'te böyle bir çalışmanın yapılabileceğini söyledik. Çünkü geçmişte görev yaptığım yerlerde sinemanın tanıtımın ne kadar katkı sağladığını gördüm. Bunu AK Parti Siirt Milletvekili Yasın Aktay ile gerçekleştirdik ve hemşehrilerimizden de destek gördük" dedi.
AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay ise sanat ve estetiğin öneminden bahsederek, "Hizmetlerin yanında sanat boyutunu hiçbir zaman ihmal etmememiz gerekir. Çünkü sanat bizi zarifleştirir nezihleştirir, bu güzel etkinlikte bizleri yanlış bırakmayan sanat çevresine de Siirtliler adına teşekkür ederim" diye konuştu.
Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın da desteklerinden dolayı gelen tüm konuklara teşekkür etti. Siirt'te ilk defa bu düzeyle bir kısa film festivali düzenlendiğini aktaran Başkan Vekili Taşkın, 5 gün sürecek etkinlikte Siirt'in geçmiş tarihlerindeki güzellikleri ileriye taşıyacaklarını söyledi.
Daha sonra sahneye davet edilen Hülya Koçyiğit, Bulut Aras ve Birol Güven'e yaşam boyu onur ödülleri, sinema oyuncusu Erhan Yazıcıoığlu'na da sanatta 50. yıl nedeniyle plaket verildi.
Göksel'e büyük ilgi Yapılan konuşmaların ardından Göksel tarafından konser verildi.
Gençler geç saate kadar Göksel'in birbirinden güzel şarkılarıyla kendinden geçti. Yoğun bir izdiham yaşanırken, ses sanatçısı Göksel'in sahneye gelmesiyle gençler fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Bazı gençler de özçekim yaparak günün keyfini çıkardı. Gençlerin yoğun ilgisi zaman zaman izdihama neden oldu.
Siirt'te yıldızlar geçidi
İLGİLİ VİDEOLAR
Bartın’da Atatürk ve Şehitler Müzesi açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
256 Bodrumlu şehidin isminin yer aldığı anıt törenle açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Füzuli ve Şuşa illerini ziyaret etti
29 Ağustos 2021 Pazar
- Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Füzuli ve Şuşa illerini ziyaret etti
29 Ağustos 2021 Pazar
Özgür Özel: “Aşı imkanı olan herkes ay değil, gün değil, saat geçirmeden aşısını olsun'
29 Ağustos 2021 Pazar
- Barış Manço’nun ismi Mavikent’te yaşayacak
29 Ağustos 2021 Pazar
Fettah Can ve Cansu Kurtçu'dan Bursa'ya coşturdu
29 Ağustos 2021 Pazar
Türkiye'nin ilk ve tek UNESCO'lu müzik şehri Kırşehir’de ‘Müzik Durakları’ oluşturuldu
29 Ağustos 2021 Pazar
Zigana Tüneli’nde yüzde 91 oranında kazı destekleme seviyesine ulaşıldı
29 Ağustos 2021 Pazar