Siirt'te referandum çalışması yürüten AK Parti Kadın Kolları üyelerine yapılan taşlı saldırıda 2 kadın yaralandı.
Olay, saat 15.30 sıralarında, Barış Mahallesi ' nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, AK Parti Kadın kolları üyelerinden oluşan bir grup kadın, seçim minibüsüyle çalışma yaptığı sırada, bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Aldığı taş darbesiyle başından yaralanan Kübra Başkurt ve omuzundan yaralanan Suzan Siper adlı parti üyeleri, Siirt Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Tedavisi yapılan Kübra Bozkurt, Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne Çocuk Şubesine gelerek şikayette bulundu. Çıkışta açıklamada bulunan Bozkurt, kimin taş attığını
görmediğini, atan şüpheliler hakkında şikayetçi olduğunu belirterek, “Seçim çalışması yaparken başıma taş geldi. Atan kişiyi de göremedim ' dedi.
“Yarın bir daha gideceğiz '
Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, seçim çalışması yaptıkları sırada bir grubun taşlı saldırısına uğradıklarını anlatarak, “Devlet bu insanlara her türlü imkanı vermiş, yol yapmış her türlü hizmeti vermiş daha ne istiyorsunuz. Ben o meydanda bağırdım. ' Ben de Kürt'üm, nedir derdiniz? ' dedim. Plastik cerrahiyle konuştum. O genç kızımınız kaşında iz kalacak. Bu 5. saldırı. Bir daha o mahalleye gideceğiz. Yarın bir daha gideceğiz” diye konuştu.
Şemsettin Şeker adlı koruması ise, seçim çalışmalarına giderken önlerine çıkan bir grubun önce slogan attığını, geri adım atmadıkları için de taşlı saldırıya uğradıklarını söyledi.
Olayla ilgili küçük yaştaki 3 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Siirtli AK Partili kadınlara taşlı saldırı: 2 yaralı
İLGİLİ VİDEOLAR
Bolu’da, 2 büfeyi soyan 3 kişi adliyeye sevk edildi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
20 kilo 600 gram esrarla yakalanan şahıs gözaltına alındı
25 Ağustos 2021 Çarşamba
İstanbul’da narkotik operasyonu: Çok sayıda gözaltı var
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Çökertilen uyuşturucu çetesinin şüphelilerinden pes dedirten sözler: “Ünlü olduk mu ünlü?”
23 Ağustos 2021 Pazartesi
Cezaevindeki arkadaşlarının evine camdan giren 2 kişi adliyeye sevk edildi
21 Ağustos 2021 Cumartesi
Bolu’da, aranması olan 1’i yabancı uyruklu 2 kişi uygulamada yakalandı
21 Ağustos 2021 Cumartesi
Kontrolden çıkan otomobil emniyet müdürlüğünün duvarına çaptı: 4 yaralı
21 Ağustos 2021 Cumartesi
Diyarbakır’da 50 yıllık karakol binası kontrollü yıkıldı
20 Ağustos 2021 Cuma
CHP’li 3 ilçe başkanı istifa etti
19 Ağustos 2021 Perşembe
Bisikletli çocuğun kamyonun altında kaldığı anlar ortaya çıktı
19 Ağustos 2021 Perşembe