Futbol yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe’nin Cardozo ile anlaştığını, isterse kadrosuna katabileceğini ancak Ersun Yanal’ın Emenike’yi istediğini söyledi.

Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönen Cardozo hakkında Sinan Engin'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

EMENİKE Mİ CARDOZO MU?

Beyaz TV 'de canlı yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Sinan Engin, “Cardozo, Fenerbahçe ile anlaşmış durumda, kulüp isterse yarın sabah Cardozo 'yu alır ama teknik direktör Ersun Yanal takımın oyun sistemine Emenike 'nin daha uygun olması sebebiyle onu istiyor” dedi. Stoch ve Krasic'in gidebileceğini belirten Engin, 'Fenerbahçe yönetimi bu iki futbolcuya 'Takım bulun' diyor' ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'de olması muhtemel transferleri de yüzdeye vuran Engin, 'Yüzde 60 Emenike. Yüzde 20 ihtimal Cardozo. Yüzde 20 ihtimal de ikisi. Yarın akşama kadar da bu transferler belli olur.' diye ekledi.

'ATLETİCO MİNEİRO, RONALDİNHO'YU VERMEYE HAZIR'

Programın ilerleyen dakikalarında ise Beşiktaş'ın gündeminden düşmediği Ronaldinho transferi masaya yatırıldı. Beşiktaş yönetiminin sponsor bulması halinde bu transferi gerçekleştireceğini belirten Sinan Engin, siyah-beyazlı kulübün 3 milyon euroyu kasasından vermeye hazır olduğunu ancak artı olarak 4 milyon euroluk sponsor aradığını açıkladı. Ertem Şener ise Brezilyalı yıldızın transferiyle ilgili olarak 'Beşiktaş yönetimi bu parayı verirse Atletico Mineiro Kulübü, Ronaldinho'yu vermeye hazır.' şeklinde konuştu.

Sinan Engin:Fenerbahçe İsterse Cardozo’yu Hemen Alır


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile