Sinan Engin: Pozisyon yüzdeyüz penaltı

Sinan Engin dün akşam oynanan Galatasaray – Sivasspor maçında Olcan Adın ' ın İbrahim Toraman tarafından düşürüldüğü pozisyonun yüzdeyüz penaltı olduğunu söyledi.

Beyaz TV ' de yayınlanan Ertem Şener ' in sunduğu Beyaz Futbol programının yorumcusu Sinan Engin, dün akşam oynanan Galatasaray – Sivasspor maçında Olcan Adın ' ın ceza sahasında İbrahim Toraman tarafından düşürüldüğünü iddia etti.

Engin geçen hafta Fenerbahçe ' li futbolcu Gökhan Gönül ' ün pozisyonunun penaltı olmadığını söylemişti. Olcan ' nın pozisyonuyla Gökhan ' ın pozisyonlarının farklı olduğunu ifade eden Engin, Olcan ' ın pozisyonuna yüzde yüz penaltı dedi.

İşte Sinan Engin ' in o açıklamaları:

YÜZDE YÜZ PENALTI

Ertem Şener bir izleyiciden gelen, “Geçen hafta Gökhan Gönül ' ün pozisyonunun penaltı olmadığını söylemiştiniz. Olcan Adın ' ın pozisyonu da konuşsanıza” mesajını okuyup Sinan Engin'e, “Sayın Sinan Engin bu pozisyona ne diyorsunuz?” sorusunu yöneltmesi üzerine Engin, “Gökhan ' ın pozisyonuyla bu pozisyon çok farklı pozisyonlar. Bu pozisyonda top İbrahim Toraman ' dan geçiyor. İbrahim Toraman ' ın eli Olcan ' ı tutuyor. Çok net söylüyorum Gökhan ' ın pozisyonu penaltı değil ama Olcan ' ın pozisyonu yüzdeyüz penaltı. Olcan ' ın pozisyonu hakem kararı değil, bir kural. Yani 9 kusurlu hareketten birisi” şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile