Sırakayalar Şelalesi'nde ilkbahar güzelliği - BAYBURT
: - Sırakayalar Şelalesi'nden genel ve detay görseller - Şelalede fotoğraf çeken vatandaşlar - Ziyaretçilerden Esra Çelikbaş ile röportaj - Ziyaretçilerden Uğur Yazıcı ile röportajSırakayalar Şelalesi'nde ilkbahar güzelliği - Bayburt 'taki Sırakayalar Şelalesi, ilkbaharda doğa ve fotoğraf tutkunlarının uğrak mekanları arasında yer alıyorBAYBURT (AA) - Tarihi İpek Yolu güzergahında yer alan Bayburt 'taki Sırakayalar Şelalesi, ilkbaharda doğa ve fotoğraf tutkunlarını ağırlıyor.Doğa turizmi açısından yörenin önemli mekanlar arasında yer alan ve şehir merkezine 16 kilometre uzaklıktaki Sırakayalar köyü sınırlarında bulunan şelale, adını da bu köyden alıyor.Kış mevsiminde donan görüntüsü ile ziyaretçilerini ağırlayan şelale, ilkbaharda doğa severlere farklı bir güzellik sunuyor.Yerli ve yabancı ziyaretçilerini her mevsim ayrı bir güzellikle ağırlayan Bayburt , doğal zenginlikleriyle de fotoğraf ve doğa tutkunlarına keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.Ziyaretçilerden Esra Çelikbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgatlı olup üniversite eğitimi için kentte bulunduğunu, arkadaşları ile kentin güzelliklerini keşfetmeye çalıştıklarını söyledi.
Bayburt 'ta bu kadar güzel doğal ve tarihi mekanlar olduğunu daha önceden bilmediğini aktaran Çelikbaş, " Bayburt 'ta çok sayıda güzel mekan var. Arkadaşlarımızla bu mekanları keşfetmek için organizasyonlar düzenliyoruz. Doğa severleri, fotoğraf tutkunlarını mutlaka Sırakayalar Şelalesi'ni görmeye davet ediyorum." dedi.
Uğur Yazıcı ise Bayburt 'un mutlaka görülmesi gereken şehirlerden olduğunu vurgulayarak, "Dolayısıyla, özellikle tanıtım çalışmalarının yoğunlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Biz de doğa ve fotoğraf tutkunları olarak elimizden geleni yapmaya çalışacağız." diye konuştu.
İLGİLİ VİDEOLAR
Tarihi Murat Köprüsü Karakolu hizmete açıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bitlis’teki örtü yangını ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kahramanmaraş’ta down sendromlu çocukların 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da Rewşan Çeliker konseri
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vahit Emre Savaş: 'Avrupa Şampiyonası'nda terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sıcaktan bunalanlar Sudüşen şelalesinde serinliyor
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Evlerini taştan yapıp ömürlerine ömür katıyorlar
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Kartal’da düzenlenen modifiyeli araç festivali renkli görüntülere sahne oldu
29 Ağustos 2021 Pazar
Elazığ'da bir köy mahalle olmak için referanduma gitti
29 Ağustos 2021 Pazar