Şişli’deki Feci Kaza Kamerada

Şişli’de aşırı hız yapan otomobil, çarptığı yayayı metrelerce uzağa fırlattı, ardından bir taksiye çarpıp hurdaya döndü. Korkunç kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Şişli Halaskargazi Caddesi'nde dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada otomobil ile taksi kafa kafaya çarpışmış, olayda 4 kişi yaralanmıştı.

Görgü tanıklarını şaşkına çeviren kaza ile ilgili güvenlik kamera görüntüleri bugün ortaya çıktı. Görüntüler kazanın şiddetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde aşırı hızlı şeklide Şişli istikametine seyreden 34 JD 2121 plakalı otomobil bir anda kontrolden çıkıyor.

Otomobilin çarptığı yaya metrelerce havaya fırlayıp, yola savruluyor. Ardından karşı şeride geçerek bir ağaca çarpan otomobil, ağacı kökünden söküp atıyor.

Otomobil ardından da 34 TDE 59 plakalı ticari taksi ile kafa kafaya çarpışıyor. Çevredekileri dehşete düşüren kaza sonrası vatandaşlar yardıma koşuyor. Vatandaşlar kaza sonrası araç içerisinde yaralıları çıkartıyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile