Sivasspor - Trabzonspor: 2-1 Maçın Golleri İzle (Ziraat Türkiye Kupası)

Sivasspor - Trabzonspor: 2-1 Maçın Golleri İzle (Ziraat Türkiye Kupası)... Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. Sivasspor'un Trabzonspor karşısında gollerini Chahechouhe (44') ve Erman Kılıç (76') atarken, Trabzonspor'un golü Sapara'dan (90') geldi.

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor, Trabzonspor'u ağırladı. Maçın ilk bölümlerinde fazla pozisyon yaşanmazken, Sivasspor ilk yarının orta bölümlerinde oyuna ağırlığını koymaya başladı. Maçın 44. dakikasında Sivasspor'un Fransız oyuncusu Aatif Chahechouhe, müthiş bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. Sivasspor 2. gole 45+1'de Eneramo ile çok yaklaştı ancak kaleci Tolga Zengin topun ağlara gitmesini engelledi ve ilk yarı Sivasspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Volkan Tepki Gösterdi

İkinci yarıda gol bulmak için ataklarını sıklaştıran Trabzonspor'da 57. dakikada Volkan Şen oyundan çıkarken yerine Olcan Adın girdi. Volkan oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesinde tepki gösterdi.

64. dakikada kazandığı topla hızlı çıkan Olcan Adın'ın ortaladığı topu savunma kornere gönderdi. 71. dakikada Sivasspor sol kanattan etkili geldi. Ziya'nın ortaladığı topa Hakan Arslan'ın kafa vurdu, Ancak Tolga topun gol olmasını engelledi.

Sapara 90'da Atınca...

76. dakikada Serkan Balcı'nın kaptırdığı top sonrası kendi yarı sahasından hızlı çıkan Sivasspor, Aatif Chahechouhe'nin pasında Erman Kılıç'ın düzgün vuruşu golle sonuçlandı: 2-0. 90+3. dakikada Trabzonspor serbest vuruş kazandı. Kazanılan serbest vuruşu Marek Sapara kullandı ve müthiş bir gole imza attı. Bu golle Trabzonspor farkı 1'e indirdi. Golden sonra Hakem Hüseyin Göçek, Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'ı tribüne gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve 90 dakikanın galibi, 2-1'lik skorla Sivasspor oldu.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sivasspor, Trabzon maçına hazırlanıyor

21 Ağustos 2021 Cumartesi

Otyakmaz: “Rakibimiz çok tehlikeli”

11 Ağustos 2021 Çarşamba

Sivasspor, Dinamo Batumi maçına hazır

11 Ağustos 2021 Çarşamba

Sivasspor’da neşeli antrenman

9 Ağustos 2021 Pazartesi

Yiğidolar, Dinamo Batumi maçına hazır

4 Ağustos 2021 Çarşamba

Sivasspor, Batum’a uçtu

4 Ağustos 2021 Çarşamba

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile