Survivor yarışmasıyla gündeme gelen, ilginç açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü Nihat Doğan, magazin dünyasında yaşananları eğlenceli görüntüler eşliğinde Kırmızı Halı'da aktardı.

Ünlü türkücü Nihat Doğan, Taner'le ilgili bir haberin ekrana gelmesinin ardından Taner'e nasihatler verirken, yarışmadaki rakiplerini ise bombaladı.
Taner'le ilgili Survivor adasında yaşadığı bir anısını anlatan Nihat Doğan, Taner'e de mesaj göndermeyi unutmadı. Taner'den övgü dolu sözlerle bahse3den Nihat Doğan 'Ama Taner'in kendisini biraz frenlemesi lazım. Artık hayatın gerçekleri ile yüz yüzesin. Orası tatlıydı ama hayat gerçekten çok acımasız 'dedi.

SİZİ GİDİ MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATANLAR SİZİ.
Asena'yla ilgili konuşmak istemediğini kaydeden Nihat Doğan, yarışmada kendisi karşısında oluşan arkadaş grubunun üyelerine de mesaj vermeyi ihmal etmedi. 'Sizi gidi Müslüman mahallesinde salyangoz satanlar sizi. 'diyen Nihat Doğan şunları söyledi:
Asena'yla ilgili bir şey söylemek istenmiyorum, gerek yok. Ben o zaman söylemiştim ya ben 'Bunların dostluk kaleleri örümcek ağlarında oluşur' diye. Kardeşim neredeler bunlar, gören var mı? Ben hiç görmedim. Yalandan ağlamalar falan. Dedim 'İstanbul'da göreceğiz bunları.' Ey halkım bunları bir arada gören var mı? Biz göremedik abi. 10 kişi Nihat Doğan'a karşı, Nihat Doğan'ı yıkacağız? Bizi yıkamazsınız. Ben bunları bir arada göremedim. Sizi gidi Müslüman mahallesinde salyangoz satanlar sizi. '

UZAYA DA KAÇSAN YANDIN
Derya Büyükuncu'ya da okul yaptırma sözünü hatırlatan Nihat Doğan, Büyükuncu'ya hitaben 'O Derya meselesine de geleceğiz, olimpiyatlara. Duydum ki ilk uçakla Amerika'ya kaçmış. Kardeşşş, ne diyorsak o. Uzaya kaçsan yandın. Ya olimpiyatlara gideceksin, ya da o okulu yapacaksın. 'diye konuştu.

BEYAZ GAZETE



Sizi Gidi Müslüman Mahallesinde Salyangoz Satanlar Sizi.

Survivor yarışmasıyla gündeme gelen, ilginç açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü Nihat Doğan, magazin dünyasında yaşananları eğlenceli görüntüler eşliğinde Kırmızı Halı'da aktardı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile