Son Söz - Şamil Tayyar: Kılıçdaroğlu milletten tokadı yedi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Son Söz programında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiri yuğmuruna tuttu. Tayyar, 'Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na 'Başçalan' diyen Kılıçdaroğlu milletten tokadı yedi' dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Son Söz programında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiri yuğmuruna tuttu. Tayyar, 'Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na 'Başçalan' diyen Kılıçdaroğlu milletten tokadı yedi' dedi.

Beyaz TV'de Erkan'ın Tan'ın moderatörlüğündeki Son Söz programının yorumcusu AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak açıklamalarda bulundu.

'CHP Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yok konumunda, CHP bölgesel bir partidir'

Erkan Tan'ın, CHP'nin Urfa'da yüzde 0,9 oy aldığını anımsatması üzerine Tayyar, 'Türkiye'nin Güneydoğu'daki en büyük illerinden birisi ve burada yoksunuz. Diyarbakır'da, Şırnak'ta, Ağrı'da, Urfa'da, Hakkari'de yoksunuz ve burada olmayan bir siyasi parti ülkeyi yönetmeye talip. CHP bu kimliğiyle bölgesele bir parti. BDP de sadece Doğu ve Güneydoğuda var, o da bölgesel parti. Şu anda Türkiye'nin her yerinde olan, her kesimden oy alabilen tek siyasi parti AK Parti'dir' şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun hükümetin Suriyeyi karıştırdığı yönündeki iddialarına da yanıt veren Tayyar, 'Onun kafası karışık zaten' dedi ve şunları söyledi:

'ÜSLUBU EN SEVİYESİZ GENEL BAŞKAN'


'Kılıçdaroğlu CHP tarihinde gördüğüm üslubu en seviyesiz genel başkandır. Eğer Türk siyasetinde ciddi bir üslup bozulması yaşandıysa bunun sebebi Kemal Kılıçdardoğlu'dur. Kılıçdaroğlu genel başkan olduktan sonra Sayın Başbakanımız için meydanlarda 'Recep Bey' dedi. O saygısız ifadesi güya o aşağılayıcı, küçümseyici ifadesi millet nezdinde ters tepti. Sonra onu bırakıtı. Sn dönemde de 'Başçalan' diye seviyesizce ifadeler kullanmaya başladı. Yine milletten tokatı yedi.'

'KILIÇDAROĞLU, SURİYE MESELESİNDE DE SINIFTA KALDI'

Tayyar, 'Kılıçdaroğlu, Başbakanımızı ve hükümetimizi itibarsızlaştırmak adına Türkiye'yi küçük düşürecek o kadar çok şey söyledi ki.. Başka bir ülkenin vatandaşıymış gibi hareket etti. Kılıçdaroğlu Suriye meselesinde de sınıfta kaldı' ifadelerini de kullandı. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile