Şakanın videosu
-Ferdi Şen röportaj
-Marketin çevresinde ve sandalyelerden detaylar
( ADANA ) -- Adana’da market sahibi sosyal mesafesiz oturanları torpil patlatarak ayırdı- Ferdi Şen:- “Tarkan ve kurt gibi ayrılmıyorlardı”- “Bir daha görsem yine yapardım” ADANA
- Adana’da bir market sahibi, dükkanının yanında sosyal mesafeli oturmayan kişileri ayırmak için aralarında torpil patlatıp şaka yaptı. Bu anlar sosyal medyada binlerce kişi tarafından izlenirken market sahibi Ferdi Şen, "Bunları bir daha görsem yine yapardım. Sağlık elden gitti mi geri dönüşü yok" dedi.
Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Bulvarı üzerinde market işleten Ferdi Şen, geçen hafta dükkanının yanındaki sandalyelerde sosyal mesafesiz oturan 2 kişiyi mesafeli oturmaları konusunda uyardı. Bu uyarıları dikkate almayan kişileri ayırmak için bir şaka yapmayı düşünen Şen, torpil aldı. Aldığı torpili Şen, 2 kişinin arkasına gidip yakarak aralarına bıraktı. Torpilin patlaması sonucu ise 2 kişi yerinden fırladı. Bu anları kaydeden güvenlik kamerasındaki görüntüleri sosyal medyada paylaşan Şen, saatler içerisinde binlerce kez izlenip beğeni aldı. Sosyal mesafesiz oturan kişiler ise Şen’i haklı bulup sandalyelerin arasındaki mesafeyi ayırdı. “Tarkan ve kurt gibilerdi” İHA muhabirine konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ferdi Şen, “Adana’da vakalar aldı başını gidiyor. Burada oturan kişileri de birkaç defa sosyal mesafeye uymaları konusunda uyardım. Hatta, ‘Kendinize acımıyorsunuz, bari ailelerinize acıyın’ dedim. Onlarda bana, ‘Biz ailemizi Gaziantep’e yolladık, rahatız’ dedi.
Bu da benim tuhafıma gitti. Baktım hala Tarkan ve kurt gibi oturuyorlar. Bunlara şaka yapayım dedim ve torpil atıp uyardım” diye konuştu.
“Sağlık elden gitti mi geri dönüşü yok” O günden sonra o kişilerin bir daha gelmediklerini söyleyen Şen, “Sosyal medyaya bu videoyu attığımda çok beğeni geldi. Kimisi keşke tatlı dille söyleseydiniz dedi.
Bende onlara buranın Adana olduğunu ufak bir şaka yapmak istediğimi söyledim. Gerçi bu kadar tepki alacağımı bilsem yapmazdım. Bunları bir daha görsem yine yapardım. Çünkü bu sağlık. Sağlık da elden gitti mi geri dönüşü yok. Kimileri eleştirdi ama bazı kişilerde beni haklı buldu. Torpili attığım kişilerde biraz bana kızdı ama sonra haklısın dediler” ifadelerini kullandı. (UMT-
Sosyal mesafeyi korumayanlara torpilli şaka
İLGİLİ VİDEOLAR
Bitlis’teki örtü yangını ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sağanak yağış sonrası pazar alanı sular altında kaldı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Açık camı fırsat bilip 200 bin liralık vurgun yapan şahıs kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Polis memuru otobüs ile ekip otosu arasında sıkıştı...O anlar kameralara yansıdı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Sürücünün araçtan fırlayıp hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasında
30 Ağustos 2021 Pazartesi
500 bin TL değerindeki ziynet eşyasını almak üzereyken suçüstü yakalandı...O anlar kameralara yansıdı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
2 kişiyi ağır yaraladığı iddia edilen 3 şüpheli adliyeye sevk edildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Abdullah Avcı: 'Çok güzel duygular yaşayacağız ve yaşatacağız'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos’u 3024 rakımlı tepeye Türk Bayrağı dikerek kutladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Taksim'de otel çalışanının uykusunu fırsat bilen iki hırsız kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi