- Tırmanış görüntüleri - TDF Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar konuşmasıSpor Tırmanış Küçükler ve Gençler Lider Balkan Şampiyonası - Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan ve Romanya'dan 50'nin üzerinde sporcunun katıldığı şampiyona Bursa 'da başladıBURSA (AA) - Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Küçükler ve Gençler Lider Balkan Şampiyonası, Bursa 'da başladı.
Merkez Nilüfer ilçesindeki Görükle Spor Tırmanış Duvarı'nda gerçekleştirilen şampiyonaya, Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan ve Romanya'dan 50'nin üzerinde sporcu katıldı.
TDF Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonanın 2 gün süreceğini belirterek, "Bulgaristan, Yunanistan, Romanya ve Türkiye olmak üzere 4 ülkeden 50'den fazla sporcu katılıyor. Özellikle genç sporcular var. Gençlerin diğer ülkelerle yarışması bizim için çok önemli bir imkan. Sporcular, gençler çok heyecanlı." diye konuştu.
Balkan Şampiyonası, yarın sona erecek.
Spor Tırmanış Küçükler ve Gençler Lider Balkan Şampiyonası - BURSA
İLGİLİ VİDEOLAR
Bursa’da zafer coşkusu uçurtmalarla yaşandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Ümit Milli Takım Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Solo alpinisti 30’uncu tırmanışını Zafer Bayramında gerçekleştirdi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bursa’da zafer coşkusu uçurtmalarla yaşandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Öztürk'ü tebrik etti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Bitlis’teki örtü yangını ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İskilip'teki yemek yarışması yoğun ilgi gördü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Malazgirt Zafer Kupası Yol Yarışları
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Çocuklar Dondurma Şenliği'nde doyasıya eğlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi