Çocuklar Duymasın'ın taşfırın erkeği Tamer Karadağlı, canlı yayında yemek yaptı.

Çocuklar Duymasın'ın taşfırın erkeği Tamer Karadağlı, canlı yayında özel makarna tarifi verdi ve kendi elleriyle de yaptı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gülben programına konuk olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, oyunculuk dışındaki yeteneğini sergiledi. Stüdyonun mutfak bölümüne geçen Karadağlı, domates soslu makarna yaptı.

Yemek yemeyi çok sevdiğini belirten Karadağlı, 'Çok rahat şişmanlayabilirim. Yemek yapmayı da o yüzden seviyorum. Kendime güzel yemekler yapayım ki, bol bol yiyeyim diye ' şeklinde konuştu.

'Eski eşim Arzu (Balkan) 'yla evliyken mutfakta kavga ederdik, kim yemek yapacak diye ' diyen Tamer Karadağlı, 'Arzu da çok güzel yemek yapar, çok severim, o da benim yemeklerimi sever. Ama didişirdik mutfakta ' dedi.

"GÜLBEN'LE DİZİ YAPACAĞIZ"

"Birlikte dizi yapacağız Gülben'le" diyen Karadağlı, Ergen'i şaşırttı. "Öyle mi?" karşılığını veren Gülben Ergen'e Tamer Karadağlı, "Söylemeyelim mi?" diye sordu.

Bunun üzerine Ergen, "Sen şu anda mı yazdın bunu, yoksa yazıp mı geldin itiraf et" dedi. Karadağlı da, "Hayır şu anda aklıma geldi hemen söyledim" karşılığını verdi.

BEYAZ GAZETE

Tamer Karadağlı canlı yayında yemek yaptı

Çocuklar Duymasın'ın taşfırın erkeği Tamer Karadağlı, canlı yayında yemek yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile