FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından bugün de İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere yurdun pek çok yerinde halk yeniden meydanlara akın etti.

Darbe girişiminin ardından halkın sokağa inerek askerlere karşı koyması ile FETÖ'nün terörist askerleri geri püskürtülmüştü.

VATANDAŞLAR MEYDANLARI DOLDURDU

Bununla ilgili olarak gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, henüz tehdidin geçmediğini ve bugün de vatandaşların sokağa çıkması gerektiğini belirtti. Bu çağrıların ardından vatandaşlar meydanları doldurdu.

ANKARA'DA KIZILAY MEYDANI DOLDU TAŞTI

Cumhurbaşkanı ve Başbakanın ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Kızılay Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap etti.

İşte Melih Gökçek'in açıklamaları:

Korkmaya gerek yok Allah bizlere şehitlik versin. Bu millet bu gençlik olduğu müddetçe bu bayrak dimdik ayakta duracak. Değerli kardeşlerim ecel başınıza gelecekse, kurşunla gelecek diye bir şey yok. Korkmaya gerek yok. Yeter ki Allah bize uzun ömür versin, şehitlik versin.

Son söz olarak şunu söylemek istiyorum. Sayın başbkanım bu millet sizin arkanızda. Sayın başkomutanım sayın Recep Tayyip Erdoğan Allah sana uzun ömür versin. Allah sana güç versin. Allah düşmanlarını senin karşında zehir etsin. Sana inanıyoruz sana güveniyoruz, her zaman arkanda olacağız.

Tankların aracın üzerinden geçmesi (Mobese Kamerası)

Tankların aracın üzerinden geçmesi (Mobese Kamerası)
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile