Tarafsız Bölge'de gergin anlar

Tarafsız Bölge programına konuk olan AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Hüseyin Türkoğlu ve Salim Şen arasında gergin anlar yaşandı.
Tarafsız Bölge programına konuk olan AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, MHP Osmaniye Milletvekili Hüseyin Türkoğlu ve Avukat Salim Şen arasında gergin anlar yaşandı.

CNN Türk'te yayınlanan Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarasız Bölge hararetli tartışmalara sahne oldu.

Programın konukları AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Hüseyin Türkoğlu ve Salim Şen arasında gergin anlar yaşandı.

'ERGENEKONCULAR, BALYOZCULAR CEMAATÇİ OLDULAR'

Hüseyin Türkoğlu'nun Metiner'e ait olduğu iddia edilen demeçleri okuması AK Partili vekili fena sinirlendirdi. O ifadelerin kendisine ait olmadığını söyleyen Mehmet Metiner, 'Üzülerek bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Ergenekoncular, Balyozcular cemaatçi oldular. Dün eleştirdikleri F tipinin arkasına sığındılar, arkasında durdular' dedi. Metiner, 'Buraya Mehmet Metiner'i tartışmaya gelmedik' diye de çıkıştı.

Bunun üzerine araya giren Salim Şen, Metiner'e, 'Bu sözünüzü şiddetle reddediyorum. Tabirleriniz hukuki değil. 'Balyozcular ve Ergenekoncular' derken aslında bu yazılarda söylediklerinizin sizin beyanlarınız olduğunu farkında olmadan deşifre ediyorsunuz' karşılığını verdi.

Metiner de buna karşılık, 'Ben siyasetçiyim. Ergenekon bir btüün olarak fasa fiso değildir. Ergenekonda darbe teşebbüsleri vardır. Ama Ergenekon davasında masum yere tutuklanan insanlar vardır. Onların serbest bırakılması gerektiğine inanıyoruz. Siz cemaatçilerin arkasına takılmayın' diye çıkıştı.

Ortamın iyice gerilmesi üzerine Ahmet Hakan araya girdi ve 'Karşılıklı bağırarak tartışmayın' diyerek konuklarını uyardı. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile