POLİSİN UYARILARI
-SÜRÜCÜ İLE RÖPORTAJ
( TEKİRDAĞ ) TEKİRDAĞ
- Yük ve yolcu taşıyan ticari araçların yanı sıra Valilik kararıyla özel araçlar için de zorunlu kış lastiği uygulaması ve denetimleri bugün itibariyle Türkiye genelinde başladı.
Kar lastiği olmayan ticari araçlara 625 lira para cezası kesilecek. 1 Aralık’tan itibaren ticari araçlarda yürürlüğe giren ‘zorunlu kış lastiği uygulaması’ başladı.
Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne trafik polisleri, Hacıevhat Mahallesi Şehit Temizer Caddesi üzerinde denetim yaptı. Durdurulan araçların tek tek lastikleri kontrol edilerek, lastiklerde ölçümler yapıldı. Sürücüler kış lastiği uygulaması ile ilgili bilgilendirilirken, polis ekipleri kış lastiğinin nasıl olması gerektiğini anlattı. Sürücüler yapılan uygulamadan memnun olduklarını, kış lastiklerini taktıklarını söyledi.
Uygulama esnasında konuşan Malkaralı bir vatandaş, “Herhangi bir sorunumuz yok. Günler öncesinden kış lastiklerimizi taktırdık” dedi.
(HT-
Tekirdağ'da kış lastiği denetimleri başladı
İLGİLİ VİDEOLAR
İzmir'de feci kaza: 5 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Fırında korkutan yangın
31 Ağustos 2021 Salı
Çaldığı araçla tatile giderken Bursa'da yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Elazığ’da iki otomobil çarpıştı: 9 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Van’da 24 düzensiz göçmen yakalandı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tur minibüsü önce motosiklete ardından park halindeki kamyonete çarptı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
7 işçinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Açık camı fırsat bilip 200 bin liralık vurgun yapan şahıs kamerada
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Hopa’da ölüme terk edilen atlar korumaya alındı, sahibine 84 bin 500 lira para cezası kesildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi