- Tetiş Yapı Elazığ spor - İstanbulspor maçının ardından - Tetiş Yapı Elazığ spor Teknik Sorumlusu Muammer Sürmeli'nin konuşması - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı'nın konuşmasıMaçın ardından - Tetiş Yapı Elazığ spor Teknik Sorumlusu Sürmeli:"Oyundan ve skordan memnunum ama üzüldüğüm bir nokta var, bu sezon Elazığ spor şampiyon olamadı" - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı:"İnşallah önümüzdeki sezon iki takım da çok iyi yerlere gelir"ELAZIĞ (AA) - Spor Toto 1. Lig'de İstanbulspor ile 2 - 2 berabere kalan Tetiş Yapı Elazığ spor'un teknik sorumlusu Muammer Sürmeli, "Oyundan ve skordan memnunum ama üzüldüğüm bir nokta var, bu sezon Elazığ spor şampiyon olamadı." dedi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sürmeli, play - off iddiasını kaybettikleri için performanslarını görmek adına maçta genç oyunculara da yer verdiklerini belirtti.
Genç oyuncuların maçta iyi mücadele ettiklerini ve neler yapabileceklerini gösterdiklerini ifade eden Sürmeli, şöyle konuştu:"Bu ligin en kaliteli kadrolarından bir tanesine sahibiz. Bugünkü maçta 2 - 0’ı yakaladıktan sonra gençlerimize görev vermek istedim. Skor 2 - 2’ye geldi. Bizim için skor hiç önemli değildi. Gençlerin takıma neler verebileceğini herkes de gördü. Oyundan ve skordan memnunum ama üzüldüğüm bir nokta var, bu sezon Elazığ spor şampiyon olamadı. Şampiyonluğu hak ediyordu, hakikaten buna çok inanıyordum. Bunun üzüntüsü içerisindeyim. Bütün olumsuz şartlara rağmen zorlayabildiğimiz kadar zorladık." - Avcı: "İkinci yarı toparlandık"İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı ise maçın seyircisiz oynandığını ve bu duruma alışık olmayan futbolcularının olumsuz etkilendiğini dile getirdi.İlk yarı iyi oynayamadıklarını ve 2 - 0 mağlup duruma düştüklerini aktaran Avcı, "İkinci yarı biraz daha toparlandık. Oyuncularda ve sistemde değişiklik yaptık. Takımımız daha iyi oynamaya başladı.
İki gol de biz bulduk ve maç berabere bitti. Mücadele eden bütün oyuncuları tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon iki takım da çok iyi yerlere gelir." ifadelerini kullandı.
Tetiş Yapı Elazığspor-İstanbulspor maçının ardından - ELAZIĞ
İLGİLİ VİDEOLAR
Mahalleli zehirlenen canlar için ayağa kalktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Ümit Milli Takım Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Öztürk'ü tebrik etti
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tuzla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel Kadınlar Futbol Turnuvası düzenlendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tahir Kıran: 'Oğulcan konusunda bize Sevr Antlaşması sundular!'
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Tokyo'da ilk altın madalya Abdullah Öztürk'ten
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gizemli monolit Diyarbakır’da ortaya çıktı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Herkes şampiyonluk kupasını kaldırmasını beklerken diz çöktü
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Red Bull Car Park Drift’te Berfu Tutumlu mutlu sona ulaştı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Vahit Emre Savaş: 'Avrupa Şampiyonası'nda terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz'
30 Ağustos 2021 Pazartesi