TFF Yönetimi Manisa’daki Düğünde Buluştu

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Cengiz Zülfikaroğlu, Ufuk Özerten ve beraberindeki heyet Futbol Federasyonunun bazı yöneticileri dün Derbi saatine yakın saatlerde Arif Koşar’ın oğlunun Manisa’da ki düğünündelerdi.
TFF Manisa 'daki düğünde bir araya geldi. Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Arif Koşar 'ın oğlu İsmail Bey ile Tuğba Hanım dünya evine girdi. Çiftin nikâh şahitliğini Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören yaptı. Arif Koşar 'ı bu mutlu günde Futbol Federasyonu yöneticileri Ufuk Özertem ve Cengiz Zülfikaroğlu, Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu gibi isimlerde yalnız bırakmadı. Manisadaki düğünde en büyük ilgiyi Yıldırım Demirören gördü.

Demirören Beyaz Futbol 'a verdiği özel röportajda hem düğün hem Türk futbolu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Demirören katıldığı düğün ile ilgili,”Hem Manisa 'nın hem federasyonumuzun değerli üyesi ve arkadaşı olan Arif kardeşimizin oğlu evlendi. Biz buradayız. Yeni çifte mutluluklar diliyoruz. Bolca çocuklar versin diyoruz. Allah yardımcıları olsun.“ dedi.

Saat 8 'de İstanbul 'a uçağı olduğu için derbiyi izleyemeyeceğini belirten Demirören, “İzleyen arkadaşlardan öğreneceğiz maçı” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile