İstanbul Havalimanı Arşiv
( İSTANBUL ) - İSTANBUL
- Türk Hava Yolları(THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, büyük taşınmadan itibaren gerçekleştirilen 4 bin 800’ün üzerinde seferle 840 binden fazla yolcunun taşındığını açıkladı.
Ekşi, bugünkü uçuşlarla birlikte toplam bir milyon yolcuya ulaşacağını kaydetti.
Türk Hava Yolları(THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleştirilen büyük taşınma sürecinin ardından İstanbul Havalimanı’nda 6 Nisan’dan itibaren başlayan tarifeli uçuşlara ilişkin uçak ve yolcu rakamlarını açıkladı.
Sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda taşınma sonrası THY tarafından gerçekleştirilen 4 bin 800’ün üzerinde seferle 840 binden fazla yolcunun taşındığını belirtti.
Bir milyon yolcuya ulaşılacak THY Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı paylaşımda 14 Nisan Pazar günü(bugün itibariyle bir milyon yolcuya ulaşılacağını ifadelere ederek “İstanbul Havalimanında 1 Milyona doğru! Büyük taşınmanın yapıldığı Cumartesi gününden itibaren THY olarak iniş-kalkış 4862 seferde toplam 841.915 yolcu taşıdık. Bugünkü Yolcularımız ile 1 Milyonu aşacağız. Güzel gidiyor, daha da güzel olacak” dedi.
(FY-YM-
THY’den İstanbul Havalimanı’nda 1 milyon yolcuya doğru
İLGİLİ VİDEOLAR
Beşiktaş, Umut Meraş'ı kadrosuna kattı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Gümrük kapılarında kaçakçılığa geçit yok
28 Ağustos 2021 Cumartesi
İnönü'nden esinlendi, evini Atatürk portreleri sergisine çevirdi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Antalya'da sezonun ilk domates fidanları toprakla buluştu
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Kars’ta 2 milyon sazan yavrusu göllere bırakıldı
27 Ağustos 2021 Cuma
6 bin 500 adet saman balyası küle döndü
26 Ağustos 2021 Perşembe
Morutan resmen Galatasaray'da
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Müzisyenlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Ersoy’a teşekkür
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Fuar alanlarında büyük veri toplamayı sağlayacak yazılım geliştirildi
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Bu bitkiler sayesinde bal üretimi iki katına çıkıyor
25 Ağustos 2021 Çarşamba