2011 Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Türkiye Fair-Play Ödülleri'ni kazananlar, düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.
Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Fair-play komitesi başkanı Murat Özbay, ' Bizler her sene fair-play ödüllerini sahiplerine verebilmek için gönüllü muhabirler gibi çalıştık. Bu yıl da davranış, kariyer ve tanıtım kategorisinde ödüller verdik. En büyük ödülü Erhan Yavuz'a verdik. ' dedi.
Bu yıl açıklanan ödüller ise şöyle: Sportif davranış dalında büyük ödülü Erhan Yavuz'a verildi. Şeref diploması ödüllerini ise Turgay Bahadır ve Emrullah Kutsal aldı.
Kutlama mektubu kategorisinde ise Arda Yolaç ve Galatasaray Eğitim Vakfı ödüle layık görüldü.
Sportif Kariyer dalında büyük ödül geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Cem Atabeyoğlu'na verildi. Şeref diploması ödülü Necmi Tanyolaç'a kutlama mektubu da Sebattin Oğlago'ya verildi.
Sportif tanıtım dalında büyük ödül Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne şeref diplomasına da Mahir Başer İlköğretim Okulu öğrencileri layık görüldü.
TMOK Fair-play Ödülleri Verildi
İLGİLİ VİDEOLAR
Bedirhan Bülbül: 'Rusya maçında iyi şeyler yapacağız'
29 Ağustos 2021 Pazar
Avrupa Şampiyonu milli taekwondocular yurda döndü
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Bolu’da, 2 büfeyi soyan 3 kişi adliyeye sevk edildi
28 Ağustos 2021 Cumartesi
Nedim Özbey: “Rakipler bizi korkutamaz“
27 Ağustos 2021 Cuma
20 kilo 600 gram esrarla yakalanan şahıs gözaltına alındı
25 Ağustos 2021 Çarşamba
İstanbul’da narkotik operasyonu: Çok sayıda gözaltı var
25 Ağustos 2021 Çarşamba
Milli sporcular açılış töreni için hazır
24 Ağustos 2021 Salı
Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nda hedef madalya ile dönmek
24 Ağustos 2021 Salı
Çökertilen uyuşturucu çetesinin şüphelilerinden pes dedirten sözler: “Ünlü olduk mu ünlü?”
23 Ağustos 2021 Pazartesi