Fenerbahçe, Avrupa Ligi C Grubu’ndaki son maçında Mönchengladbach ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde grup aşamasını Borussia Mönchengladbach maçı ile tamamlayacak.

Grup liderliğini 5. haftada Marsilya'yı deplasmanda 1-0 yenerek garantileyen sarı lacivertli takım, karşılaşmaya prestij ve rekor için çıkacak.

Sarı lacivertliler galibiyet halinde 16 puana ulaşacak ve bir Türk takımının grup aşamasında topladığı en yüksek puanı almış olacak. Fenerbahçe ayrıca maçı kazanırsa, kendi sahasında ilk kez bir Alman takımını yenmiş olacak.

Teknik Direktör Aykut Kocaman, yoğun maç trafiği nedeniyle Mönchengladbach karşılaşmasında rotasyona gidecek. Sarı lacivertlilerde kaleci Volkan ile Kuyt, Meireles, Sow, Caner ve Yobo gibi isimlerin dinlendirilmesi bekleniyor. UEFA'ya verilen listede ismi yer almayan Sezer Öztürk ve Salih Uçan da forma giyemeyecek.

Bunun yanı sıra gruptan ikinci olarak çıkmayı garantileyen Borussia Mönchengladbach da karşılaşmada yedek ve genç oyuncularına şans tanıyacak. İstanbul'a gelişleri sırasında Fenerbahçeli taraftarların çiçeklerle karşıladığı Alman ekibinin kafilesinde Bundesliga'daki son maçta forma giyen futbolcular yer almadı. Teknik Direktör Lucien Favre, sakatlıkları bulunan oyuncularını dinlendirmek için bu kararı aldığını açıkladı.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Borussia Mönchengladbach maçını Portekizli hakem Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek. Mücadele Star TV'den naklen ekrana gelecek...

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan
Özgür
Orhan
Egemen
Serdar
Cristian
Selçuk
Krasic
Mehmet Topuz
Stoch
Semih

M'GLADBACH

Heimeroth
Dominguez
Nordveit
Wendt
Brouwers
Xhaka
Hrgota
Tolga
Ring
Hanke
Mlapa

Tottenham Panathinaikos: 3-1 Maçın Özeti ve Golleri

Tottenham Panathinaikos: 3-1 Maçın Özeti ve Golleri İzle...

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 6. hafta karşılaşmasında Tottenham, Panathinaikos'u 3-1 mağlup etti. Tottenham'a galibiyeti getiren golleri, Adebayor (28), Karnezis (76-kk) ve Defoe (82) kaydetti. Panathinaikos'un tek golü ise 54'te Zeca'dan geldi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu ' nda İngiliz temsilcisi Tottenham Hotspur, sahasında Panathinaikos ' u 3-1 mağlup etti ve adını bir üst tura yazdırdı.

Grubu ' nda Kuzey Londra ekibi Tottenham Hotspur, sahasında Panathinaikos ' a konuk etti.

Karşılaşmaya her iki takımda karşılıklı ataklarla başlarken, Tottenham perdeyi 28. dakikada Emmanuel Adebayor ile açtı. Panathinaikos bu gole 54. dakikada Zeca ile karşılık verdi. 76. dakikada Panathinaikos ' tan Karnezis kendi filelerini havalandırırken Tottenham yeniden 2-1 öne geçmeyi başardı. 82. dakikada Defoe ile bir gol daha bulan Tottenham, J Grubu ' nu iki galibiyet ve dört beraberlikle 10 puanda noktalayarak bir üst tura yükseldi. Panathinaikos ise altı maçta 5 puanla üçüncülükte kaldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile