Trabzon Taraftarından Sadri Şenere Taşlı Yumurtalı Saldırı

Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olduğu maçın ardından bazı bordo-mavili taraftarlar, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’e tepki gösterdi.
Müsabakanın ardından Avni Aker Stadı 'nın önünde toplanan bir grup taraftar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve futbolculara yönelik tepkilerini dile getiren sloganlar attı. Kendi kulüp yöneticilerine de tepki gösteren bordo-mavili taraftarlar, Avni Aker'e yumurta, su ve taş attı. Atılan taşların isabet ettiği 2 cam kırıldı. Bordo-mavili taraftarlar, bu sırada stattan çıkan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener 'e de tepki gösterdi. Taraftarlar, Şener arıcına binerken yumurta ve su attılar. Fenerbahçe lehine de tezahüratta bulunan bordo-mavili taraftarlar, polisin uyarısı üzerine daha sonra dağıldı.

BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR MU?

Maçtan sonra Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 'Telegol ' programına telefonla bağlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener taraftarın protestosu hakkında çarpıcı açıklama yaptı. 'Taraftarlar artık beni istemiyor galiba ' diyen Sadri Şener 'Trabzonlu taraftarlar arabama yumurta attılar, herhalde beni istemiyorlar artık. Ben de bir çaresine bakacağım. ' dedi.

BEYAZ GAZETE - CİHAN

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile