Trabzonspor Taraftarı Kupa İçin TFFye Yürüdü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önünde toplanan Trabzonsporlu taraftarlar, şike ve kupa protestosu gerçekleştirdi. Taraftarlar Fenerbahçe ve TFF aleyhine sloganlar attı.
Trabzonspor taraftarları, şike protestosu ve kupa için Türkiye Futbol Federasyonu'na yürüyüş düzenledi. İstinye Park önünde öğle saatlerinde bir araya gelen bordo-mavili taraftarlar, büyük bir grup ile meşaleler yakıp, sloganlar atarak TFF binasına yürüyüşe başladı.

Fatih Sultan Mehmet köprüsü yoğunluktan dolayı taraftarlar tarafından kapandı.

TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUK KUPASINI İSTEDİ

Bordo-Mavililer, yönetimin de desteğiyle düzenledikleri organizasyonda TFF'den 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının kendilerine verilmesini talep ettiler. Yürüyüşe, İstanbul'daki taraftarların yanı sıra çevre illerden ve Trabzon'dan otobüslerle gelen taraftarların da katıldığı görüldü.

Taraftarlar, TFF önündeki Türk bayrağı hariç tüm bayrakları indirdiler, yerlerine Trabzonspor bayrağı astılar.



TFF BİNASINA TAŞLI SALDIRI
Trabzonsporlu taraftarlar, 'Temiz Lig' eylemi için geldikleri Türkiye Futbol Federasyon'un İstinye'deki binasına taşlarla saldırıda da bulundu. Olaylar sırasında atılan taşlar nedeniyle bir polis müdürü burnundan yaralandı.

Binlerce taraftar, federasyon ve Fenerbahçe aleyhine tezahüratta bulunurken, muhtemel bir taşkınlığa karşı polis federasyon binası önünde TOMA'ları da hazır tuttu.

Basın açıklamasının ardından bordo-mavili taraftarlar, dağıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile