Transfer müjdesi Yıldırım'dan geldi! Mayıs ayında... (Yüksek Divan Kurulu Toplantısı)

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Nisan ayı Yüksek Divan Kurulu toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. ' 2-3 teknik adamla görüşüyoruz. Mayıs ayında tüm transferlerimizi bitireceğiz. Gelecek sezon da şampiyon olacağız ' diye iddialı konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Nisan ayı olağan toplantısında sarı lacivertli taraftarlara müjde verirken, flaş açıklamalarda da bulundu...

Yıldırım, kürsüde şunları söyledi...

- Topuk Yaylası'nın tapusunu 13 Milyon 750 Bin TL karşılığında aldık.

- Gebze'de üniversitemizin bir bölümünü yapmayı planlıyoruz ve alt yapı tesisleri kuracağız. Fikirtepe'de üniversitemizin ilk binasını yapacağız.

- Diğer kulüplerin 500 milyon doların üzerinde borcu var. Örtülü olanlar hariç. Kulübümüzün toplam borcu 270 Milyon dolardır. Bankalarla görüşüyoruz, bunları yapılandıracağız.

- Basketbolda Doğuş ile görüşmelerimiz var. Daha bitmiş birşey yok ama çalışmalarımız sürüyor.

- Belli bir noktaya geldi olay. Basketbol bütçemiz 30 milyon Euro'ya doğru gidiyor. Şampiyon olan takımların bütçesi böyle.

- Futbolda kötü gittik bu sene. Hocamız Hollanda Milli Takımı'ndan teklif aldı. Gidecek.

- Gelecek sezon için 2-3 antrenörle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu Mayıs ayında tüm transferleri bitireceğiz. Önümüzdeki sezon mayıs ayı geldiğinde şampiyon olacağız.

- 50 milyon bütçemiz oluyor, karşımızdaki rakip 100 milyon Euro'ya adam alıyor. Biz de basında Avrupa'da şampiyonluk hayali kuruyoruz.

- Lider takımın sahasına 25 bin taraftar geliyor. Tribünler dolmuyor. 3 Temmuz'da stadımızı sadece 50 bin kadın doldurdu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile