- Hasan Tahsin Bulvarı - Taksicilerin toplanması - Taksici Esnaf Taner Akçağ'ın konuşması - Taksicilerin organizasyonundan görüntü - Kayseri 'de araçlarını Türk bayraklarıyla donatan bir grup taksici, konvoy oluşturarak kent merkezinde tur attıKAYSERİ (AA) - Kayseri 'de, Suriye'nin İdlib bölgesinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için konvoy düzenlendi.
Bir grup taksici, Hürriyet Mahallesi Hasan Tahsin Bulvarı'nda araçlarıyla bir araya geldi. Sürücüler araçlarını "Kalbimizle, duamızla Mehmetçiğin yanındayız" yazılı pankartların yanı sıra Türk bayraklarıyla da donattı.Grup adına açıklama yapan Taner Akçağ, şehitlere saygı göstermek amacıyla araçlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.
Yaşadıkları üzüntüyü anlatmada kelimelerin yetersiz kaldığını belirten Akçağ, "Bizler burada askerlerimiz ve güvenlik güçlerimiz için toplandık. Amacımız onlara desteğimizi göstermek. Biz desteğimizi yürüyerek göstermezsek dünya bizim sustuğumuzu görür. Biz susmayacağız. Her zaman için desteğimiz güvenlik güçlerimiz için sürecek." ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından taksiciler kent merkezinde tur attı.Polis, konvoy güzergahı boyunca güvenlik tedbiri aldı.
Türkiye Mehmetçik için tek yürek oldu - KAYSERİ
İLGİLİ VİDEOLAR
Başkent’te eski eş cinayeti: 1 ölü, 3 yaralı
31 Ağustos 2021 Salı
Büyükçekmece’de 30 Ağustos Zafer Bayramına özel konser
31 Ağustos 2021 Salı
Hakkari’de 30 Ağustos Zafer bayramı konseri
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Osmaniye’de pedallar şehitler için çevrildi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İlkadım’da zafer konvoyu
30 Ağustos 2021 Pazartesi
- Terör örgütü PKK'dan Afrin’e saldırı: 6 yaralı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
Evlat nöbetindeki aileler HDP önünde 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos’u 3024 rakımlı tepeye Türk Bayrağı dikerek kutladı
30 Ağustos 2021 Pazartesi
İran sınırındaki duvar çalışmaları helikopter kamerasından görüntülendi
30 Ağustos 2021 Pazartesi
30 Ağustos Zaferi için asker, polis, engelli ve akademisyenler birlikte daldılar
30 Ağustos 2021 Pazartesi