Hollanda'dan sonra Romanya engelini de aşamayan A Milli Takımımız, 1-0 mağlup oldu. Kalecei Volka'nın yediği bu gol ise, böyle gol nasıl yenir dedirtti.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, Hollanda'dan sonra Romanya engelini de aşamadı.

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda mücadele eden A Milli Takımımız, Hollanda'dan sonra Romanya engelini de aşamadı. Milliler, 27 yıl aradan sonra resmi maçta karşılaştığımız Romanya'ya 1-0 mağlup olurken gruptan çıkma şansını daha da zora soktu.

Milli takımımızı yıkan gol ise hatalar zinciri sonrası geldi.

Türkiye Romanya Maçı Volkan Demirel'den Büyük Hata

A Milli Futbol takımı 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Romanya'ya 1-0 yenilerek çok ağır bir yara aldı.

A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Eleme Grubu'nda Kadıköy'de Romanya'ya 1-0 yenildi. Gol Grozav'dan geldi. Başarısız bir futbol ortaya koyan Abdullah Avcı'nın öğrencileri bu yenilgiyle büyük avantaj yitirdi.

Romanya'nın ve maçın tek golünü 44. dakikada Volkan Demirel'in büyük hatasında Grozav kaydederken, Ay yıldızlılar 2014 Dünya Kupası'na katılma şansını da zora sokmuş oldu.

Türkiye böylece D Grubu'nda oynadığı 3 maçta sadece 3 puan toplayabilirken Romanya ise İstanbul 'dan aldığı 3 puan ile üç maçta 9 puana ulaştı. Türkiye, bir sonraki maçında 16 Ekim Salı günü Macaristan ile deplasmanda karşılaşırken, Romanya ise Bükreş'te Hollanda'yı ağırlayacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile