U-20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar: Hedefimiz final

U-20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda iddialı olduklarını söyledi.
Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası 21 Haziran'da başlıyor.

Beyaz TV'de Spor Günlüğü programına konuk olan U-20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, turnuvaya hazırlanan genç yıldızlarını anlattı.

Bu şampiyonada iddialı olduklarını belirten Uçar, "Ama sonuca odaklanmak oyuncularımızda stres yaratabilir. Turnuvanın keyfini çıkartmak lazım" dedi.

Turnuvanın Türkiye'de olmasının avantaj olduğunu düşündüğünü söyleyen Feyyaz Uçar, "Türk seyircisinin desteğin verdiği heyecanı özümseyebilen ve bunu harekete geçirebilen bir insan olduğunu biliyorum. Türk karakterine inanıyorum, futbolcularımın yeteneğine inanıyorum. Öncelikli olarak hedefimiz gruptan çıkmak. Daha sonra da her maçı final havasında oynamak. İnşallah gençlerimiz finallere doğru ilerleyecek" şeklinde konuştu.

"OYUNCULARIM ÇOK İSTEKLİ"

Geçen sene bu göreve atandığını ifade eden Uçar, "1 buçuk yıldır dünya şampiyonasına hazırlandık. En başta oyuncularıma şunu söyledim:'94'lü evlatlarımızla önce bir 50 tur oynayacağız. Daha sonra Dünya Şampiyonası oynayacağız. Eğer birinci çıkarsak Avrupa Şampiyonası oynayacağız. Yani aranızdan bazı oyuncular bir-iki ay içerisinde hem Dünya Şampiyonası hem Avrupa Şampiyonası oynayacak. Bu belki sizin hayatınız boyunca başınıza gelemeyecek bir şans. Bunu iyi kullanmanız lazım.'Bunu söylediğimde hepsi suratıma garip garip bakıyordu. Şimdi zaman geldi. Artık o ışığı görüyorum çocuklarda. Özellikle son maçlarda çok ciddi bir başarılı performans var. Çocuklar istekli. Hazır gibi gözüküyorlar" açıklamalarında bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile