Ulusal Kanal Çirkinlikte Sınırları Zorladı

Ulusal Kanal, Mısır'daki darbeye karşı yapılan gösterilerle ilgili öyle bir haber yaptı ki, tek kelimeyle 'Pes' dedirtti.
Marjinal yayınlarıyla bilinen Ulusal Kanal'ın Mısır'da yaşanan olaylara yaklaşımı ve kanlı darbe cileri bariz olarak destelediği haberler, görenlere'Bu kadarına da pes','Bunu kanlı darbeci Sisi'nin kanalı bile yapmazdı'dedirtti.

Her fırsatta askeri darbelere övgüler düzen kanal Mısır'daki cuntacıları da sahip çıktı. Ulusal Kanal Mısır'daki katliamların nedenini 'Müslüman Kardeşler' olarak gösterdi ve 'Mısır'da İhvan Terörü' propagandası yaptı.

Ulusal Kanal'da, 'Mısır'da İhvan terörü' başlığı kullanılarak verilen haberde, 32 milyon kişinin cuntaya destek için sokaklara indiği söylendi.

Demokrasi yanlısı masum insanların, Sisi idaresindeki ordu tarafından katledilmesine kayıtsız kalan kanal haberinde, eli silhalı ve sopalı dediği 'İhvan, orduya destek veren halka saldırdı, 74 kişi öldü' şeklinde ifadeler kullanıldı.

Müslüman Kardeşler'in sürekli 'terör' şeklinde lanse edilmesi ve darbecilerin haklı taraf olarak gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile